Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férjem megráncigál néha veszekedés közben azt meddig tűrnétek?
Figyelt kérdés
Van kettő kicsi.
Én költöztem hozzá,az ország nyugati felében élünk,román határ közeléből jöttem ide.
Így visszamenni sem szeretnék,itt jó munkám van.
2023. márc. 10. 14:32
11/17 anonim válasza:
10. Nem nyert! >:) De amúgy nincs igazam? Csak van oka, hogy fenyíti a pasi.
12/17 anonim válasza:
Nincs joga megráncigálni, de engem is érdekelne, hogy miért veszekedtek. Lehet tényleg már nem bírja idegekkel, amin segíthet valamilyen szakember, viszont ha meg a másik oldalát nézzük, a legfontosabbat, a gyermekeid, akkor jobb, ha elválsz és külön költözzöl.Nem kell neked hazamenni, ha nem akarsz csak tőle messze.
13/17 anonim válasza:
11, Tudom, hogy erre ment ki a kérdésed.
Erre csak annyit tudok mondani, hogy annak is van oka, hogy nincs nőd.
14/17 anonim válasza:
Semmi sem ok arra, hogy megráncigáljon. Nyilván nem tűrném, se úgy, ha iszik, se úgy, ha stresszes, sehogy. Ilyen egyszerűen nincs. Pápá van, de biztos nem mennék vissza senkiföldjére sem, szépen különköltöznék és elválnék, megtartanám a jó munkám.
15/17 anonim válasza:
Jaj ez a megfogalmazás annyira kínos kamu.
16/17 anonim válasza:
Az anyám évekig tűrte a durva verést, jó eséllyel miattam is mert kisgyerekkel nem volt hova mennie.
Undorító dolog, inkább el kell menni egy anyasegítő otthonba, mint ez
17/17 anonim válasza:
Én se értem ezt. Ha jó munkám van x helyen, miért kéne elmennem onnan válás után? Sőt nem egyszerűen elmennem máshova, hanem visszakullogni oda ahonnan jöttem. Mégis miért?
Szerintem is incel tanmese a póruljárt nőről :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!