Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Társkeresőn miért az alfa top...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresőn miért az alfa top pasik kelnek csak el?

Figyelt kérdés

Évek óta fenn vagyok.Szoktam nézni a férfiak lapjait is,hogy mit tudnék javítani a saját képeimen.Sportosak,magasak,menő drága ruha,óra,luxuskocsok,nyaralgatós képek.Ilyenek fenn vannak pár hétig és már törlik is magukat mert van nőjük.

Magamfajta átlagos melós évek óta fenn van és vissza sem írnak.

Több ilyen kinézetű férfi os fenn régóta,megismerem a kepekről ezeket.

A nők is mikor van új reglap,pár hét után törli magát.

Miért nem kellenek az átlagos pasik a normál nőknek?

2023. márc. 10. 12:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
52%
90 kilós nő mikor volt átlag hülyegyerek?
2023. márc. 10. 15:50
 12/16 anonim ***** válasza:
Szerinted, milyen az atlagos pasi? Es milyen az atlagos nő?
2023. márc. 10. 16:04
 13/16 anonim ***** válasza:
Átlagos az akivel amúgy az átlag sexelne ha igénye van rá, de azért mégsem ígérkezik olyan ünnepi, kivételes dolognak. Lehet kicsit nagyobb a feneke, vagy kisebb a melle, de azért fedezhető :D Szomszéd lány effektus
2023. márc. 10. 16:19
 14/16 anonim ***** válasza:
Az átlag férfi meg gondolom, mamahoteles, netto rongyos 300 at keres max, nincs kocsija, se megtakaritasa.
2023. márc. 11. 06:31
 15/16 anonim ***** válasza:

Te sztem akkora nyomi lehetsz kinézetre h csak az anyagiakkal tudsz foglalkozni :D mert aztán egy kocsit venni akkora nagy dolog lenne haha mintha ezen múlna

Hiába írod ezeket a bélyegző stigmákat, egy normálisabb sportos kinézettel lehet ilyen háttérrel is átlagos egy faszi.. és lehet jobban is bejön a nőknek mint egy full nyomó menedzser aki csak neten mer próbálkozni

2023. márc. 11. 08:25
 16/16 anonim ***** válasza:

15

Nekem biztosan nem! De emebere valogatja!

2023. márc. 11. 08:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!