Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehetne véget vetni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne véget vetni a femcelek és az incelek közti háborúnak?

Figyelt kérdés
Sajnos több kérdés komment szekciójában láttam h eléggé elfajult a vita es sokszor atmegy szemelyeskedesbe...
2023. márc. 9. 11:24
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
84%

20, mondjuk egy átlag ember szempontjából az incel pontosan ugyanúgy beteg és értelmetlen érveket és állításokat hoz, mint állításod szerint a femcel.

Szóval ez kívülről nézve pont olyan, mintha két őrült vitázna, hgoy melyikőjük Napóleon.

2023. márc. 9. 13:44
 22/37 anonim ***** válasza:
7%

#21: Az incelek által hozott érvek még ha gyakran erősen eltúlzottak is, mindegyik valós igazságokat, tényeket hordoz.

- Férfitöbblet van. Tény. A jelentőségén lehet maximum szubjektíve vitatkozni, de a létezése elvitathatatlan tény.

- Exogámia szintén van (gazdagabb nyugat-európai férfiak felé vándorolnak a kelet-európai nők párkapcsolat céljából és egzotikus afrikai és a K-Pop óta ázsiai férfiak felé is nyitnak szexuális kaland céljából), ez is elvitathatatlan tény, maximum a mértékén, jelentőségén lehet vitatkozni.

- "A külső megfog, belső megtart" - tartja a mondás. Pár másodperc alatt eldönti a két fél, hogy vonzónak tartja-e külsőre a másikat. Maximum azon lehet vitatkozni, hogy mennyi százaléka a nőknek, akinél a külső ÖNMAGÁBAN kevés. De azon nem, hogy ha a külsőnél, a 0. pontnál elbukik valaki, akkor offos az adott nőknél.

- Az szintén tény, hogy a nők legjellemzőbben a gyerekért és a pénzért hajlandóak olyan áldozatokat hozni, amiket ezek nélkül a motivátorok nélkül sosem tennének meg. Ergo, nem beszélhetünk arról, hogy Józsival akkor is szexelt volna Julcsi, ha nem tartja őt megfelelő apa-alapanyagnak. Ellenben Gézával akkor is szexelt, amikor még esze ágában sem volt gyereket vállalni és inkább esemény utánit vett be, hogy biztos legyen benne, hogy nem esett teherbe, mert egy abortusz necces lett volna. És már ekkor is ismerte Józsit, csak akkor még egyetemista volt/nem örökölte meg a saját lakást/stb. ezért nem tekintett rá férfiként. És ez mostanra is csak annyiban változott, hogy mások lettek a célok, preferenciák. Ő elsősorban apa, családfenntartó (annak kiváló) és csak sokadlagos sorban szexpartner/szerető. Érzelmi (ösztönös) döntés helyett tudatos döntés keletkezett. Avagy "akkor is megeszem a spenótot, ha nem finom, mert tudom, hogy egészséges" illetve "akkor SEM iszok MÁR alkoholt, ha kívánnám és jó lenne a hatása alatt lenni, mert tudom, hogy nincs értelme és csak hosszútávon ártana nekem." gondolkodásmód.

Emiatt nem érvényesül a 80/20-as szabály a gyakorlatban LÁTSZÓLAG, viszont van egy csomó felszín alatt boldogtalan kapcsolat, ahol jó esetben elrecskázik magának a férfi a nő meg ujjazza magát titokban, amúgy meg mindig fáj a feje a férfi pedig egy idő után nem is forszírozza a dolgot.

És emiatt van rengeteg toxikus kapcsolat is, félrekacsintás meg szeretői viszony és kapcsolatból-kapcsolatba ugrándozás. Mert az érzelem pedig önmagában szintén kevés, hogy összetartson egy kapcsolatot.

És ezért van rengeteg szingli mindkét oldalon. A nők között, aki várja a herceget, a pillangókat a gyomorban, de nem jön. Meg a férfi, aki várna arra, hogy egy nő ne csak sétáló ATM-et, lelki szemetesládát és szórakoztatóközpontot, humor heroldot lásson benne és tegyen meg érte annyit, mint az exeiért tett, de főképp ne rajta akarja leverni a múltbéli elszenvedett traumákat.

Eközben férfioldalon mi igaz?

A többség szívesebben megdugná Margot Robbie-t, mint Amy Schumert. De egyrészt előbbi kategóriára esélye sincs, másrészt maximum relációs sorrendben van az egyik a másik után, de ha lenne lehetősége Margot Robbie-t megdugni, egy idő után unalmas lenne, mintha mindig egyféle kaját eszel és rákívánna Amy Schumerre is.

PÁRKAPCSOLATILAG pedig a férfinél is a racionális érvek döntenek. Ha Margot Robbie deszka az ágyban és nem szopik, Amy Schumer pedig mindent megad neki, ha személyiségileg jobban passzolnak, akkor vele fog maradni. Mert csak dugni valakivel a férfinak is unalmas.

Illetve a férfiak többségének fontos a szex, ezért a szexuálisan frusztrált, illetve aszexuális nők nagyobb hátrányban vannak, mint a túlsúlyosok és igénytelenek. Illetve a férfiak többsége maximum a végső elkeseredéses szex reményében állna le gyerekes anyákkal és vállalná be, hogy más gyerekét neveli, tehát ők ugyanolyan hátrányban vannak, mint a béta férfiak, akik pedig csak a tulajdonságaikért kellenek, nem a külsejükért.

Annyi a különbség, hogy a gyerek nem pottyan csak úgy bele a nőbe, DÖNTÉS, hogy teherbe esik, az is, hogy KITŐL és az is, hogy megtartja. Ennél fogva a gyerekes apukákat ugyanúgy nem veszem a védelmembe, ha a nő emiatt diszkriminálja őket.

És persze tudom, én se jönnék össze vele:

attól, hogy nem tehet róla, de azért lássuk be, az egyik a társadalom kevesebb, mint 1%-át érinti és régen nekik is volt Taigetosz, hogy ne szenvedjenek. A másik pedig a társadalom konstans alsó 50%-át minimum, de egyre inkább tolódik 60-70-80%-ig. Ha pedig laza szexről van szó vagy szexuálisan túlfűtött nőről, akkor tényleg csak a felső 10-20%, aki labdába rúg.

És nem, nem csak az instamodelleknél, hanem kb. minden nőnél, mivel az is tény (ezt az előbbi felsorolásból kihagytam)

- Hogy egy bármelyik nemű embernek a külseje maximum a lehetőségeit határozza meg, az ízlését nem. Ez olyan szempontból jó, hogy Henry Cavillnek is tetszhet Amy Schumer vagy Margot Robbie-nak Michael Cera, de olyan szempontból nem, hogy leocsmányozhatja egy Torrente is Amy Schumert, akinél azért felsőbb szinten van és fizethet inkább egy Margot Robbie külsejű prostinak. És Michael Cerát is leundorítózhatja Lang Györgyi, akire fel se állna neki és rendelhet magának Jeremy Meeks külsejű chippendale dzsigolót.

2023. márc. 9. 14:53
 23/37 anonim ***** válasza:
13%

#23: Engem meg az, hogy amit több ezer tinilány megtesz egy diszkó vécéjében egy vadidegennek, azt miért kezeljük olyan "no way" dologként, mintha a Mount Everest megmászása lenne a párkapcsolat feltétele.

Illetve ha úgy kezeljük, de egyébként EZEN KÍVÜL minden más stimmel (ami ritka, mert ha már szexualitásban ennyire eltérőek az igények az az élet többi területén sem sejtet túl nagy kompatibilitást), akkor miért nem tudja elfogadni a nő a félig nyitott kapcsolatot (természetesen védekezéssel, hogy ne vigyen haza betegséget)?

És nem vagyok részrehajló, fordítva ugyanúgy ha a férfinek kisebb a libidója, de amúgy ragaszkodik a nőhöz, akkor viselje el, hogy a nő szeretőt tart. Persze nyíltan, őszintén bevallva, nem titokban sunnyogva, mert az nem korrekt egyik oldalon sem.

A szex fontos egy kapcsolatban és kész. Akinek nem, az inkább kivétel vagy más hátsó szándéka van, ami miatt a szex háttérbe szorul.

Ha nincs semmi szex és intimitás két ember között, akkor bármilyen nemű emberrel lehetünk lakótársak, nem?

2023. márc. 9. 15:05
 24/37 anonim ***** válasza:
79%

Nem értelek. Ha az egyik ember megtesz valamit, a másiknak is meg kell tennie? Ebben hol a logika? Ha az egyik férfi szereti, hogy a seggébe dugnak egy vibrátort, te miért nem?

A nyitott kapcsolat meg minden, csak nem párkapcsolat. Akkor legyen azzal kapcsolatban, akivel félremegy.

2023. márc. 9. 15:08
 25/37 anonim ***** válasza:
62%

"A szex fontos egy kapcsolatban és kész. Akinek nem, az inkább kivétel vagy más hátsó szándéka van, ami miatt a szex háttérbe szorul."

Ezt annyi mindent elmond rólad.

Szerinted nincs szopás = nincs szex.

2023. márc. 9. 15:09
 26/37 anonim ***** válasza:
9%

#25:

1. A seggbe dugott vibrátort azért viszonylag kevesebben szeretik, mint a szopást.

2. Ha a nő ezt felhozza, hogy őt ez izgatja, akkor 1. meg lehet beszélni, 2. ha nem, akkor nem fogok hisztizni, ha beszervez magának egy olyan férfit, akivel ezt kiélheti. Sőt! Még segítek is neki keresni olyat, aki élvezi azt is, ha felcsatolhatóval seggbeb#szhatja.

Ha a nő azt mondja, mindenképp engem akarna és enélkül offos a kapcsolat, akkor így jártam. Ha a tizedik nő offol ki emiatt vagy hozza fel több hónapos, esetleg éves kapcsolatnál, hogy ennek hiánya őt mennyire zavarta, akkor ELGONDOLKODOM, hogy talán nem a sok hülye jön szembe az autópályán. Akkor sem, ha találok a mikrokörnyezetemben (madarat tolláról ugye...) még 3-4 prűd barátnőt, akik szintén megerősítenek benne, hogy márpedig a Béla megy szembe a forgalommal. És akkor is, ha a Bigott Keresztények facebook csoportban kiírt szavazásra 80%-ban az jön ki, hogy márpedig ez igenis tisztátalan dolog.

#26: De van szex, csak tudod ha valakivel több évre, évtizedre tervezek, akkor unalmas a vanilla szex. Illetve tapasztalat, hogy viszonylag nagyon kevés olyan nő van, aki amúgy szexuálisan tök nyitott, csak épp a szopást nem szereti és ott legtöbbször ez trauma. Volt olyan nőm, aki nem szerette a szájába venni, a mélytoroktól fóbiája volt, de az izgatta, ha a szájába pisilek és a segglyukamat is szerette nyalni.

De egy ilyenre jut 100 prűd. A többség, aki a szopásnál megáll, az mást még annyira se szeret. Tök egyhangú, unalmas szexuális élet várna ránk éveken, évtizedeken át. Vagy előre lenne borítékolva a megcsalás. Utóbbinál pedig még a nyitott kapcsolat is jobb opció. Nem feltétlenül jó, de jobb.

2023. márc. 9. 15:17
 27/37 anonim ***** válasza:
84%
Azért ilyenkor látszik a legjobban, hogy minél jobban fejlődik q technológia annál boldogtalanabbak az emberek.
2023. márc. 9. 15:21
 28/37 anonim ***** válasza:
70%

De nem lenne a regény helyett egyszerűbb felfogni, hogy te ilyen vagy, én olyan, és ennyi.

Neked a szex az életed. Szerintem ahol harmadikat bevesznek, ott pont az intimitás hal meg, és nincs szerelem. Soha nem is volt.

Nem vagyok birka, nem kell azt csinálnom, amit a többség csinál, hanem csinálhatom azt, ami nekem jólesik. Ki tudom zárni a világ elvárásait, nem kell görcsölnöm, hogy milyen dolgokat muszáj megcsinálni a szexben, mert a társadalom azt mondja. Hála az égnek nem kell tiniribi módra élnem.

2023. márc. 9. 15:22
 29/37 anonim ***** válasza:
80%
Ha az incelek csak feleannyi energiát fektetnének a nők megismerésébe, mint a szájtépésbe, háremeket tarthatnának...
2023. márc. 9. 15:24
 30/37 anonim ***** válasza:
74%

Fegyverszünetet kell kötni

Majd meghúzni a tűzszüneti határokat és mindenki békén hagyja a másikat, mondjuk utóbbi eddig is megvolt, a szájtépést leszámítva egész jól elvoltak egymás nélkül

2023. márc. 9. 19:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!