Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehetne véget vetni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne véget vetni a femcelek és az incelek közti háborúnak?

Figyelt kérdés
Sajnos több kérdés komment szekciójában láttam h eléggé elfajult a vita es sokszor atmegy szemelyeskedesbe...
2023. márc. 9. 11:24
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
81%

Hála istennek ez csak a fejedben létezik, szóval magadban rendezd el.

Az itteni viták meg a normális emberek meg a nőgyűlölő idióták között szoktak menni, de utóbbiakból nincs sok, csak nagyon termékenyek, ha kommentelésről van szó.

2023. márc. 9. 11:25
 2/37 anonim ***** válasza:
76%

Hát mivel az incelek szerint nő csak azért van egyedül mert egyedül akar lenni, azaz nem ismerik el a párt nem találó nők problémáját, így első körben nekik kellene befejezniük az offenzív viselkedést.

Mondjuk... ez nem különösebben meglepő, hiszen az incelek alapvetően mindenkit támadnak, nem véletlen, hogy kb senki nem támogatja őket...

2023. márc. 9. 11:29
 3/37 anonim ***** válasza:
11%

Egy nagy, országos kick-box mérkőzést kellene tartani a két fél közt.

Aki nyer, az marad fenn.

2023. márc. 9. 11:30
 4/37 anonim ***** válasza:
84%
Hát én már nem tudom,és nem is akarom követni ezeknek a szavaknak a pontos jelentését, meg az értelmetlen vitáikat. Valószínűleg sose fog véget érni, mert idióták mind2 nemben vannak,akik nem kellenek senkinek,és másokban keresik a hibát. Sztem ha csak te nem tartozol közéjük,akkor nem kell foglalkoznod a problémáikkal.
2023. márc. 9. 11:31
 5/37 anonim ***** válasza:
87%
Ki kell belőle maradni, és normális életet élni.
2023. márc. 9. 11:32
 6/37 anonim ***** válasza:
87%
Én inkább azt nézném meg, ahogy az incelek az általuk lenézett férfiaknak - jóképűeknek - élőben beolvasnak.
2023. márc. 9. 11:34
 7/37 anonim ***** válasza:
88%

Ez a maréknyi résztvevőtől eltekintve a világon senkinek nem okoz problémát. Valsz még nekik is jót tesz, hogy levezetik egymáson a feszkót, mittudomén.

Mindenki mást nulla szinten érdekel, minek kéne erőfeszítést tenni a "jelenség" kezelésére?

2023. márc. 9. 11:49
 8/37 anonim ***** válasza:
70%
6) én mőként a szokásos nőgyűlölő monológot is meghallgatnám szemtől szemben, névvel-arccal előben bármelyiktől :D
2023. márc. 9. 11:50
 9/37 anonim ***** válasza:
81%
*mármint nőként
2023. márc. 9. 11:51
 10/37 anonim ***** válasza:
79%

Ennek "Hát mivel az incelek szerint nő csak azért van egyedül mert egyedül akar lenni" --> semmi köze az incel baromsághoz.

Amúgy meg ezaz egész incelség egy óriási szánalmas lejáratása saját maguknak.

Amúgy csak ezen az oldalon olvastam erről eddig az életben...

2023. márc. 9. 12:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!