Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nincs se jogsi se autó az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs se jogsi se autó az életképtelen ?

Figyelt kérdés

25-40 közötti férfiaknál.

Te nőként összejönnél ilyennel?

2023. márc. 8. 12:24
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
17%
30. Nem kell ez! ŐSZINTÉN! Szerinted normális nő, elfogadná a pasit, ezzel a géppel? [link]
2023. márc. 8. 22:06
 32/56 anonim ***** válasza:
100%
A legtobb 20-30 kozotti ismerosom ilyen kaliberu autokkal maszkal. A sracok is es a lanyok is jol neznek ki. (Ja, nem Insta modellek, az igaz, hanem igazi emberek.) Draga autoja tudod kinek van? Az 50+-osoknak max. Normalis ember akkor vesz meno autot, amikor mar minden mas le van tudva az eleteben.
2023. márc. 8. 22:15
 33/56 anonim ***** válasza:
20%

32.

[link]

Cigány. 8 általános sulival.

2023. márc. 8. 22:32
 34/56 anonim ***** válasza:
80%
Gaspar Laci egy celeb, remelem az megvan, hogy nem atlagember fizetesebol el. Sok celeb van az ismerosi korodben, vagy mi van?
2023. márc. 8. 22:42
 35/56 anonim ***** válasza:
86%
Egyetértek 32-vel, ez az autó tökéletes és sokan járnak ilyennel. Én ráadásul nagyon gyakorlatias gondolkodású vagyok nekem az is lényeges, hogy hitelmentes legyen inkább mint menő.
2023. márc. 9. 06:44
 36/56 anonim ***** válasza:
100%

Nő vagyok, sosem érdekeltek az autók, amikor venni akart a párom elsődlegesen azt a szempontot néztük, hogy egyrészt kistávra használjuk nagyrészt, ne legyen drága bele a benzin annyira, ha javítani kell akkor az alkatrészek ne legyenek milliós összegek, azért legyen biztonságos. Egy egyszerű autónk van, nem flexelgetős de soha senki nem nézett le minket miatta.

Amúgy évekig busszal jártunk a párommal mert nem volt elég pénz a jogsira, autóra, elvitte az albérlet és a többi. Sose tartottam lúzernek mert nincs neki. Tudom honnan indult én is mélyről jöttem, így nekem természetes se volt az autó.

2023. márc. 9. 06:52
 37/56 anonim ***** válasza:
23%
Na és aki fél a vezetéstől és inkàbb nem teszi le a jogsit mint hogy kimenjen a forgalomba és balesetet okozzon???! Egy felelősgteljes emberről van szó nem lúzerről. Na velük mi a helyzet??
2023. márc. 9. 07:57
 38/56 anonim ***** válasza:
13%

Ez a "vidékezés" a kedvencem... sokan még mindig úgyk épzelik, hogy a "vidék" = rossz, nyomor, éhezés, nincs semmi, lovaskocsi, disznó ól, szarszag.

"Vidéken" élek és konkrétan minden egy köpésre megtalálható, gyalog (bringával meg főleg) simán elérhető távolságban. Itt sincs az ember rászorulva az autóra egyáltalán. Azt elhiszem, hogy valami isten háta mögötti faluban/tanyán nem árt ha van autó, de mindenhol máshol csak és kizárólag az egyén igényeitől függ. Persze ha a munka megköveteli vagy messze van és nincs normális, elérhető tömegközlekedés akkor megértem.

De ezt a "viékezést" jó lenne befejezni, mert semmi alapja nincs.

2023. márc. 9. 08:52
 39/56 anonim ***** válasza:
76%
37. Ez egy egész más dolog. Nyilván akinek ilyen gondjai vannak ne erőltesse de akkor ez is egyfajta életképtelenség nem?
2023. márc. 9. 08:54
 40/56 anonim ***** válasza:
65%
38. Ez csak a belvárosi részekre igaz, mindegy milyen város vagy vidék. Ha valaki nem a belvárosban lakik igenis minden egy napi túrázásra van.
2023. márc. 9. 08:55
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!