Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs se jogsi se autó az életképtelen ?
25-40 közötti férfiaknál.
Te nőként összejönnél ilyennel?
Nő vagyok, sosem érdekeltek az autók, amikor venni akart a párom elsődlegesen azt a szempontot néztük, hogy egyrészt kistávra használjuk nagyrészt, ne legyen drága bele a benzin annyira, ha javítani kell akkor az alkatrészek ne legyenek milliós összegek, azért legyen biztonságos. Egy egyszerű autónk van, nem flexelgetős de soha senki nem nézett le minket miatta.
Amúgy évekig busszal jártunk a párommal mert nem volt elég pénz a jogsira, autóra, elvitte az albérlet és a többi. Sose tartottam lúzernek mert nincs neki. Tudom honnan indult én is mélyről jöttem, így nekem természetes se volt az autó.
Ez a "vidékezés" a kedvencem... sokan még mindig úgyk épzelik, hogy a "vidék" = rossz, nyomor, éhezés, nincs semmi, lovaskocsi, disznó ól, szarszag.
"Vidéken" élek és konkrétan minden egy köpésre megtalálható, gyalog (bringával meg főleg) simán elérhető távolságban. Itt sincs az ember rászorulva az autóra egyáltalán. Azt elhiszem, hogy valami isten háta mögötti faluban/tanyán nem árt ha van autó, de mindenhol máshol csak és kizárólag az egyén igényeitől függ. Persze ha a munka megköveteli vagy messze van és nincs normális, elérhető tömegközlekedés akkor megértem.
De ezt a "viékezést" jó lenne befejezni, mert semmi alapja nincs.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!