Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Velem van a gond, hogy nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a gond, hogy nagyon nehezen esek szereleme, nagyon ritkán kelti fel valaki az érdeklődésemet?

Figyelt kérdés

Közben a barátnőim meg kapcsolatból kapcsolatba ugrálnak. Sokszor nem is éreznek semmit a srác iránt, csak szórakoznak, szexelgetnek kicsit.

Én ezekből teljesen kimarad. Szinte nem is beszélek fiúkkal, max két lépés távolságból, haveri szinten. 22 éves lány vagyok, egyetemista, sok fiatal van a környezetmben mégsem voltam még sosem szerelmes. Randizgattam már párszor, de egyik sem indított el bennem semmit.

Kezdem azt hinni, hogy velem van a baj, mert én szívesebben vagyok egyedül, mint olyannal, aki nem köt le igazán, vagy nem érdekel.

2023. márc. 6. 14:42
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Nem vagyok aszexuális, kívánom a szexet, csak amikor oda kerülök, hogy ismerkedek valakivel, akkor nem kívánom őt. Pedig tudom, ha lenne valaki, akit szeretnék, vele kívánnám.
2023. márc. 6. 15:25
 12/24 anonim ***** válasza:
0%
#11: vagyis demiszexuális vagy.
2023. márc. 6. 15:33
 13/24 anonim ***** válasza:
85%
Kérdező! Tapasztalatod alapján az nem lehetséges, hogy azért nem találtad vonzónak az eddigi partner jelöltjeidet, mert intellektuálisan nem feleltek meg számodra? De persze olyan is előfordulhat, hogy hiába magas az IQ, ha érzelmileg hagynak némi kívánnivalót maguk után! A feltett kérdésedre csak akkor lehetne pontos választ adni, ha részletesen ismernénk nem csak az adott szituációkat, hanem a te személyiségedet is!
2023. márc. 6. 16:03
 14/24 anonim ***** válasza:
69%

Párkapcsolatban nincs olyan hogy selejtes meg hasonló baromságok amiket itt sokan írnak, ugyanis csak az a lényeg hogy egymást hogyan értékelik a felek, tehát elég relatív mi a jó és rossz tulajdonság.

Inkább arról van szó, hogy minél kevésbé vagy átlagos, megszokott, annál nehezebben találsz megfelelő partnert. Egy sportoló nehezen talál párt olyan környezetben ahol sok az otthonülős, ahogyan egy otthonülős is nehezen talál kompatibilis életstílust űző élettársat aktívan sportoló emberek között. Intelligencia, hobbik, politikai hovatartozás, sport, étkezés stb. Ezekre mind reflexből rá tudnám vágni hogy az egyetemi légkörre mi a jellemző. Ha te ebbe nem illesz tökéletesen bele, akkor érdemes az érdeklődési körödnek megfelelő, egyetemen kívüli társaságokat is keresni.

2023. márc. 6. 16:51
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Pacsi neked! Én ugyanilyen vagyok.
2023. márc. 6. 17:57
 16/24 A kérdező kommentje:

Sportolok, emiatt sportoló társaságom is van. Szinte napi szinten járok.

Az irodalom, a versírás érdekel, de most egyre jobban a szerkesztői munka mélységei is (szívesen helyezkednék el ilyen helyen). Szeretem a színházat is. Ott is dolgoznék, de színpadra szerintem nincs esélyem. Valamilyen más munkakörben.

Introvertált vagyok, ez igaz, új kapcsolat kialakításában mindig várom a sült galambot, de amúgy ha egyszer feloldódok cserfes tudok lenni.

A politika hidegen hagy:S

Az étkezésem meg csak annyiba fura, hogy finnyás vagyok, de engem nem érdekelne az, ha a másik mindent megenne, amíg nem akarja rám erőltetni ebben az akaratát.

2023. márc. 6. 18:44
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

#16: "új kapcsolat kialakításában mindig várom a sült galambot"

Látatlanban ezt gondolom a problémád egyik fő okának.

2023. márc. 6. 19:09
 18/24 A kérdező kommentje:
Én meg nem, de nem kötekedni akarok. Mert szerencsémre odajönnek hozzám, csak szerencsétlenségemre nem keltik fel a figyelmemet. Így maximum egy jó haver lehet belőlük.
2023. márc. 6. 19:29
 19/24 anonim ***** válasza:

Mi az ami megragadná a figyelmedet ?

Amikor már azt mondanád, hogy igen őt szívesen megismerném jobban.

2023. márc. 6. 19:32
 20/24 anonim ***** válasza:
0%
Semmi gond szerintem, majd valaki felkelti az érdeklődésed, ne aggódj🙂
2023. márc. 6. 20:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!