Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek rátalálhat egymásr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek rátalálhat egymásra két aszexuális ember, és élhetnek szimbiózisban?

Figyelt kérdés
Mondjuk adott egy férfi meg egy nő, mindketten becsülettel dolgoznak, éli és építgetik az életüket, és vágynak egymásra, mint közös élet, mint barátság, vágynak lelki társaknak lenni, bizonyos dolgok még bele is férnek efölött, összebújás, egymás kezét fogni, szorongatni, esetleg talán még 1-1 csók is belefér a maguk visszafogott módján, da be a lenti dolgot, a tegyünk húscafatot egy húskeltetőbe történetszálnál már lekapcsol a nagymegszakító. Black out az agyakra. Nem az a kérdésem, hogy mi van akkor, ha egyik fél akarja, a másik meg nem, mert annak szakítás a vége hosszú távon. A kérdés, hogy ha egyikük se akarja, akkor az működhet? Összeköltözni, nyaralgatni, kézen fogva sétálgatni a tengeprarton, welnessezni, közösen aludni simán lehet. Csak ne mozgolódjon az az ágy, meg ne hullámozzon sejtelmesen a paplan. Sőt, még akár közös gyerek is lehetne a dologból. Összeszorított fogakkal, óriási akaraterővel, kínok közt megtörténhet a befecskendezés a hagyományos módon is, vagy mesterséges módon. Ha e két ember egészséges (na és itt szúrnák be a trollok, hogy "bleööööö! ezek nem egésééhésék!!") ,miért ne működhetne akár így is? Van sok ember, aki bár titkoltan, de undorodik a közösüléstől, de mégis akar családot, gyerekeket. Kíváncsi vagyok, nekik egy hogy jön, vagy nem jön össze.

2023. márc. 6. 02:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Aszexuális vagyok. Régen abszolút ilyenre vágytam, teljes szívemből. Mára már kihalt belőlem az, hogy egyáltalán párkapcsolatot akarjak. Nem akarok már senkit se. De amíg akartam és kerestem, ilyen életre kerestem aszexuális nőt. Simán működhet, ha mindkét fél ezt akarja.
2023. márc. 6. 12:25
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
#11 mi miatt nem akarsz már párkapcsolatot? Rossz tapasztalatok, vagy elmúlt a vágy? Jól érzed magad egyedül?
2023. márc. 6. 12:46
 13/15 A kérdező kommentje:
Nekem sincs semmi traumám, egyszerűen altest undorom van. Férfi, női altesttől egyatánt. A férfi altest olyan, mint egy szörnyúséges, kocsányos kinövés, a női altest meg mint valamiféle túlvilági lény szája. Nyirkosságdóbiám is van, például, ha végigfolyik bármi a testemem, ami nem víz, iszonyodok. Mondjuk, ha egy asztaltársaságnál meglátom, hogy valakinek féletlenül a leves, vagy a főzelék kicsorsul a szájából, akár egyetlen csepp is, és folyik végig az állán, akkor szinte hányni támadna kedvem a látványtól. Nem tudom, miért. Lehet ezt betegségnek nevezni, de akkor minden fóbia betegség. Például a pókfóbia, vagy a klausztrofóbia. Én ezt kaptam az élettől, hát ugyan mihez kezdjek vele? Egy biztos: semmire nem fogom ráeröltetni magam azért, hogy a társadalomnak megfeleljek. Ha találok ugyan ilyen társat, akkor happy happy joy joy, ha nem, akkor is eléldegélek egyedül, a magam uraként.
2023. márc. 6. 13:24
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Az aszexuális nem jelenti azt, hogy undorodik. Léteznek szex-averz aszexuálisok, na ők undorodnak.
2023. márc. 6. 16:06
 15/15 A kérdező kommentje:
Engem a szakszavak nem igen érdekelnek, csak az, amit érzek ezzel kapcsolatban. De hangsúlyozom, csak az altesti dolgoktól undorodok. Egy nő arca, felső teste nagyon szép. Webcamos videókat is addig szeretek csak nézni, míg le nem kerülnek az alsó ruházatok.
2023. márc. 6. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!