Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek rátalálhat egymásr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek rátalálhat egymásra két aszexuális ember, és élhetnek szimbiózisban?

Figyelt kérdés
Mondjuk adott egy férfi meg egy nő, mindketten becsülettel dolgoznak, éli és építgetik az életüket, és vágynak egymásra, mint közös élet, mint barátság, vágynak lelki társaknak lenni, bizonyos dolgok még bele is férnek efölött, összebújás, egymás kezét fogni, szorongatni, esetleg talán még 1-1 csók is belefér a maguk visszafogott módján, da be a lenti dolgot, a tegyünk húscafatot egy húskeltetőbe történetszálnál már lekapcsol a nagymegszakító. Black out az agyakra. Nem az a kérdésem, hogy mi van akkor, ha egyik fél akarja, a másik meg nem, mert annak szakítás a vége hosszú távon. A kérdés, hogy ha egyikük se akarja, akkor az működhet? Összeköltözni, nyaralgatni, kézen fogva sétálgatni a tengeprarton, welnessezni, közösen aludni simán lehet. Csak ne mozgolódjon az az ágy, meg ne hullámozzon sejtelmesen a paplan. Sőt, még akár közös gyerek is lehetne a dologból. Összeszorított fogakkal, óriási akaraterővel, kínok közt megtörténhet a befecskendezés a hagyományos módon is, vagy mesterséges módon. Ha e két ember egészséges (na és itt szúrnák be a trollok, hogy "bleööööö! ezek nem egésééhésék!!") ,miért ne működhetne akár így is? Van sok ember, aki bár titkoltan, de undorodik a közösüléstől, de mégis akar családot, gyerekeket. Kíváncsi vagyok, nekik egy hogy jön, vagy nem jön össze.

2023. márc. 6. 02:38
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
96%
Úgy élsz a kapcsolatodban, ahogy akarsz. Szerinted kimegy a rendőrség ellenőrizni, hogy szexeltek-e?
2023. márc. 6. 02:59
 2/15 anonim ***** válasza:
41%

Már hogyne működhetne. Régi álmom, hogy végre az LMBTQ-hoz hasonlóan az aszexuális NŐK is előbújnak és ki merik írni társkeresőre, hogy ők azok és hozzájuk illő partnert keresnek.

Akkor a magamfajta szexmániásoknak is lehetne kapcsolata, nem kielégítetlen feleségeket kellene titokban dugnom.

És ezek férje se szenvedne és lenne velük a megszokás miatt, hanem olyannal lenne, aki mellett nem retteg az összebújástól (amire neki is szüksége van), mert nem fog benyúlni a gatyájába.

Kevesebb lenne a kapuzárási pánik is, hiszen ha nem téma a szex, akkor nem téma az se, ha valakinek már nem fog nagyon felállni 40 felett.

És férfiak között se lenne az, hogy aki alacsony libidójú agy aszexuális, azt kényszerből beleviszik a haverok és mennek tönkre női lelkek amiatt, hogy a férfi meg akar felelni a vele szemben támasztott társadalmi elvárásnak, hogy megdugja a nőt, közben meg nem akarja, de retteg attól, hogy melegnek nézzék, hiszen nem az.

Mert már idáig eljutott a felvilágosult, modern társadalom, de addig még nem, hogy egy férfi aki nem kívánja a nőket nem egyenesen a férfiakat kívánja, hanem esetleg csak aszexuális. És szerencsétlennel addig nincsenek mentális bajok sem, amíg nem rakják bele az ideget, hogy cseszegetik egy életen keresztül, hogy "mikor nősülsz már meg, mikor lesz unoka, miért nem tudsz úgy élni, mint a többi normális ember?" ő meg már társat keresni is retteg pont azért, mert társat szeretne, csak szexet nem, férfiként meg ezt cikinek érzi.

Esetleg azért próbálja ki férfivel, mert annyira bebeszélik neki, hogy tuti meleg, hiszen a nőket minden normális férfinek kívánnia KELL!!!

Ahogy a nőknek is, hogy minden jó asszonynak kívánnia KELL a szexet! Vagy minimum teljesíteni, nem kívánságműsor.

2023. márc. 6. 03:07
 3/15 anonim ***** válasza:
89%

Ezt még olvasni is borzasztó volt (húscafat,stb.)

Biztosan létezik ilyen, lehet akár van ilyen jellegű társkereső is.

2023. márc. 6. 06:08
 4/15 anonim ***** válasza:
65%

Az aszexuálisok nagy része párkapcsolatot se akar.

Amúgy meg képes a szexre és ha gyereket akar akkor szexel. A legtöbb maszturbál is.

2023. márc. 6. 08:26
 5/15 anonim ***** válasza:
71%
van amúgy olyan aszexuális személy, aki nem küzd hormon problémákkal, és nem is élt át (szexuális) traumát?
2023. márc. 6. 09:06
 6/15 anonim ***** válasza:
33%
Na ha fogakat kell csikorgatni mert annyira rosszul esik akkor mi ez ha nem betegseg?
2023. márc. 6. 09:10
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
#5 Aszex vagyok. Hormonjaim rendben (nemrég csináltattam teljes vérképet, a biztonság kedvéért a hormonjaimat is kivizsgáltattam) és semmilyen traumám nincs.
2023. márc. 6. 09:21
 8/15 anonim ***** válasza:
93%

"van amúgy olyan aszexuális személy, aki nem küzd hormon problémákkal, és nem is élt át (szexuális) traumát?"

Van, akkor is, ha nem tetszik.

2023. márc. 6. 09:38
 9/15 anonim ***** válasza:
85%
8. nem szemétkedésből kérdeztem, tényleg nem tudom
2023. márc. 6. 09:51
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sincsenek hormon problémáim. Abban kicsit elbizonytalanodhatok, hogy trauma nem ért-e, de nagyon úgy tűnik, hogy inkább azért volt rossz élmény a szex, mert eleve nem vágytam rá. És amikor évekkel később újra próbálkoztam, és egész jónak tűnt, továbbra is úgy éreztem, hogy ezt akkor se akarom csinálni. És nem hiányzik.
2023. márc. 6. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!