Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit szólnátok ahhoz, ha már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok ahhoz, ha már az első randin a politikai pártállásotokat firtatná a partneretek?

Figyelt kérdés

A velem randizó lányok részéről nem egyszer tapasztaltam.

33/F

2023. márc. 5. 18:40
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
14%

Nálam kizáró ok lenne ha baloldali, amolyan partizán fan. Kizárt. Nem vagyok fideszes sem, de amit a bal oldal ajvékol, az számomra annyira taszító hogy nem tudnám elviselni. Akiknek mindenről orbán jut az eszébe, meg orbán Magyarország szégyene, meg Magyarország európa szeégyene, meg hogy Magyarországon minden sz*r, ellenben mindenhol sokkal jobb minden. Az ukrán kérdést sem firtatnám, mert nekem az amerikai biznisz háború ukrajna és európa sérelmére példátlan és gyalázatos.

Mindegy csak ne legyen se szélsőségesen jobbo, se balos. Maradjon ember, ne az agitprop dumával fárasszon. Amit még fontos, se lmbtq, se liberális, feminista nemzet és családellenes rózsaszín maszlaggal se öntsön nyakon. Tisztelek és szeretek mindenkit alapból, de nekem ezek a normálistól eltérő, a szélsőségeket és a devianciákat a törvénytisztelő polgárok elé helyező társaságoktól és eszméktől mentes legyen. Ha már itt tartunk, ne azzal kezdje és folytassa a napot, hogy a kedvenc adag mentális drogját a 444.hu vagy a hvg.hu vagy a mandiner.hu, kuruc.info, nepszava.hu vagy hasonlatos agymosodákból kapja.

Szóval politika addig a határig hogy ez van, lehetne jobb is, de a saját életünkért mi magunk tehetünk. A sírógépek, a gyalázkodók, a megmondóemberek így kizárva.

2023. márc. 5. 20:21
 22/40 anonim ***** válasza:
10%

Én magam is voltam már sok minden, most 28 vagyok, tizenévesen jobbikos voltam sokáig és ha lehet így mondani rasszista, náci, persze ebből még valami most is megvan, de már inkább liberális vagyok sok kérdésben. Fideszes sose voltam, a korrupció, lopás, feudalizmus nem tetszik. 2018 óta nincs olyan rendes párt, akikre szavaznék (előtte Jobbik), azóta a Kutyapárttal szimpatizálok.

Én pl. egyszerre olvasom a portfolio.hu-t (azt a legtöbbet), mellé még a 444-et szoktam és a kuruc.info-t napi szinten. Akkor is, ha sok mindennel nem értek egyet, amiket ezeken olvasok, mert fontos, hogy több különböző álláspontot halljak. Ritkábban a napi.hu, telex és hasonlók.

2023. márc. 5. 20:54
 23/40 anonim ***** válasza:
100%
Ha randiznék valakivel ez a kérdés előbb utóbb felmerülne valamilyen formában, még az ismerkedés korai szakaszában. Nem tudnék jobboldali, szélsőjobboldali férfival együtt lenni. Mert ez nem politika, hanem értékrend, gondolkodás, világkép. Ami meghatározza a párkapcsolaton belüli szerepeket és azt, hogy mit gondol a nőkről.
2023. márc. 5. 21:19
 24/40 anonim ***** válasza:
61%

23.

Erős kétségeim vannak ezen címkézés ("jobboldali, baloldali, szélsőjobboldali, liberális") hasznossága felől. Nagyon kétdimenziós hozzáállás, egy ember akár többféle irányt is követhet, a témától függően. Én pl. sok dologban osztom a liberálisok véleményét (sorkatonaság feleslegesnek tartása, családpolitikájuk és a szabad vallásgyakorlás), de például romakérdésben a szélsőjobboldallal értek egyet, nagyon rájuk férne a fegyelmezés, a liberális mentalitás velük szemben nem ér semmit, visszaélnek vele, kihasználják.

2023. márc. 5. 21:28
 25/40 anonim ***** válasza:
0%

23. A liberális baloldali is ugyanúgy. Sőt már te is. Na ezt hívják predesztinált gondolkodásnak. A baj csak annyi, hogy mindegy hogy balos, jobbos, liberális, egyik sem különb a másiknál. Tudod miért? Mert agitprop dumát lök mindegyik, nincs önálló és saját gondolkodásuk. Te akármennyire érzed magad jónak, az igazság bajnokának, pontosan ugyanolyan ellenséges álláspontot képviselsz mint az ellenségeid. Igen, és itt meg is állhatunk egy pillanatra. Mindegyik oldal ellenségképet formál a másik táborról. Pontosan a széthúzás a lényeg. A feminizmusnak sem a nők felemelése a célja, hanem hogy éket verjen a férfiak és a nők közé. Az BLM is erre épít, csak ott a rasszok az ellenségek. Az lmbtq-nél a nemek az ellenségek, a pártoknál a többi párt. Alényeg hogy a nap 24 órájában rettegj és gyűlölködj. Ez nem orbán munkája, ez nem gyurcsányé, ők is csak kiszolgálják a rendszert. A trükk primitíven egyszerű: az érzelmeidre hatva meggyőznek valamiről. Ennyi.

Én már 1 másodperc alatt otthagyok bárkit aki előjön az ő általa képviselt "igazsággal". Egy igazság van az pedig az hogy vagy szeretettel, segítőkészen állunk a másikhoz. Ennyi lenne a trükk, nem kell ide feminizmus, kommunizmus, kapitalizmus vagy akármi. A rendszerek kihasználják az embereket.

2023. márc. 5. 21:31
 26/40 anonim ***** válasza:
100%
Jobb az elején tisztázni a kritikus dolgokat! Szóval szerintem ez oké, mivel nálam kizáró ok, ha a pasi fideszes.
2023. márc. 5. 21:33
 27/40 anonim ***** válasza:
100%
Ja és amúgy nem foglalkouom aktívan a politikával, ennek ellenére korábban esélyt adtam egy fideszesnek és baromira nem működött, hiába volt diplomás szegényke annyira agymosott volt és nyakatekert volt a gondolkodása, hogy szánalom.
2023. márc. 5. 21:35
 28/40 anonim ***** válasza:
100%
Az itthoni politikát annyira nem vágom, de a 444 számít a legliberálisabb hírportálnak, ugye? Mert én őket is elég centernek tartom. Ha facen olvasom a kommenteket a cikkek alatt, mindig lejövök az életről.
2023. márc. 5. 21:38
 29/40 anonim ***** válasza:
82%
Engem sokkal jobban érdekel, hogy egy politikai nézet hol helyezi el a nőket vagy a nők szerepét egy társadalomban, mint a romakérdés. Az én életemet sokkal inkább befolyásolja, hogy mit gondolnak az abortuszról, a többségében nők által végzett fizetetlen munkáról, a nők munkaerő piaci szerepéről és sorolhatnám. Nálam a romakérdés meg se üti az ingerküszöböt. Szóval, ha van egy párt, ami szigorítani akarja az abortuszt, cserébe rendet vág a cigányok között az nálam nagyon offos. És az is, aki a szavazójuk.
2023. márc. 5. 21:39
 30/40 anonim ***** válasza:
71%

29.

Na igen, a prioritások. Én pont fordítva vagyok ezzel, az abortuszt se szigorítanám - mindenkinek joga vagy hozzá, ha már annyira hülye, hogy nem ismeri az alapvető védekezési mechanikákat - de a romákat nagyon vigyázzba kellene vágni, mert itt vidéken keservessé teszik az életet. Valamelyik nap a szomszéd csirkéinek felét lopták el, de biciklik is gyakran eltünedeznek, az utcán bemutatott viselkedésük pedig kritikán aluli (trágárkodás, utcára piszkítás, szeméremsértő dolgok).

Tehát ez is egy gond, hogy minden oldalnál csak 1-1 választható "pakk" van, és még véletlenül sem lehetne mindegyik oldaltól csak a jó dolgokat kimazsolázgatni. Pl. egy olyan párt, ami az abortusz kérésében liberális, de a romákkal szemben szigorú. Miért zárja ki egymást a kettő? Olyan rossz, hogy a kettő közül választani kell, mert van az egyik párt, amelyik sok kérdésben liberális, de uralkodásának idején a romák iszonyúan elszemtelenedtek, vagy van a másik, ami szépen megregulázná őket, de idióta hozzáállásuk van a családról vagy az abortuszról.

Miért nem lehet a logika a vezérelv?

2023. márc. 5. 21:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!