Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit szólnátok ahhoz, ha már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok ahhoz, ha már az első randin a politikai pártállásotokat firtatná a partneretek?

Figyelt kérdés

A velem randizó lányok részéről nem egyszer tapasztaltam.

33/F

2023. márc. 5. 18:40
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
15%
Kapna egy séken eszpresszaút, és repülne.
2023. márc. 5. 18:41
 2/40 anonim ***** válasza:
100%
Direktben nem kell ezt firtatni, de kultúrális termékek fogyasztása, humorizálás kapcsán le lehet ezt venni valakiről.
2023. márc. 5. 18:43
 3/40 anonim ***** válasza:
100%
Ha neki ez fontos, nekem nem gond, hogy felhozza. Feltéve ha mellékes kérdésként, nem pedig erről beszél végig.
2023. márc. 5. 18:44
 4/40 anonim ***** válasza:
80%
Ha kopasz vagy, tarisznyával és katonai gyakorlüban mész randira, akkor teljesen normális
2023. márc. 5. 18:49
 5/40 anonim ***** válasza:
100%
Nekem jól jönne, ha tisztáznánk, bizonyos pártállású embereket soha az életben nem tudnék páromként elfogadni.
2023. márc. 5. 18:49
 6/40 anonim ***** válasza:
34%

Én amúgy örülnék neki. Szerintem baromi unalmas lehet mindig a kötelező smalltalk köröket futni. Ha egy csaj nekem feltenné ezt a kérdést, valószínűleg rögtön lépne egy fokozatot felé az érdeklődésem. Ráadásul ez a téma megmutat egy nagyon fontos dolgot: tudunk-e egyet nem érteni?

Én Mi Hazánk szavazó vagyok mondjuk. A csaj meg legyen Momentumos. Ebből egy jó kis pozitív vita is kialakulhat.

Ha meg a csaj képtelen elfogadni a véleményemet, akkor meg tudom, hogy maximum csak szexet kell nála keresni. Ebben az esetben meg beadnék neki egy adag kamudumát, amíg meg nem döntöm, aztán viszlát.

2023. márc. 5. 18:50
 7/40 anonim ***** válasza:
89%
Nem zavar.
2023. márc. 5. 18:56
 8/40 anonim ***** válasza:
73%

Erről a kérdésről csak nekem ugrik be ez a szám? :D

https://www.youtube.com/watch?v=oeOzYp90m8Q

2023. márc. 5. 18:57
 9/40 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem ez okés, és én nőként adnám. Ha tök máshogy állunk az ciki, de akkor nincs is értelme ismerkedni.
2023. márc. 5. 19:09
 10/40 anonim ***** válasza:
100%
Vagy itt van ez a ukrajnai háború kerdés, engem zavarna ha más állásponton lennénk. Ezek kardinális dolgok, nem olyan hogy én nem szeretem azt a színt amit ő, vagy kaját, az teljesen harmadlagos dolog. Azt el lehet fogadni, de a politikai különbséget nehezebben.
2023. márc. 5. 19:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!