Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek jól tettem, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jól tettem, hogy elküldtem a nőt?

Figyelt kérdés

Lassan ismerkedtünk, egyszer hazáig kisértem. Tegnap buliban is jól voltunk, talán közelebb is kerültünk, a hajamat fogta.

Később láttam, hogy mással is hasonlókepp cselekszik. Aznap hajnalba írt hogy leléptem, jó éjt. (Neked is hogy lennél akadály a metró előtt), nem reagáltam.

Egy hét, következő buli előtt írt, hogy akkor ma is táncolunk e :) írom, az "egyáltalán nem biztos". Kérdi miért? Hát táncolj akinek a haját túrtad 🙂

Én úgy vagyok vele, hogy megállapodnék, és ha nekem pasiként tilos más nőkre ránézni, akkor azért a nő is tartsa meg a "egyszerre egy pasival beszélgetek" elvet. Tudom, szabad világ, mindenki azt választ amit akar, de azért egy pasit megszólnak ezért, egy nőt meg megteheti?

2023. márc. 5. 15:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Igazad van nőként.
2023. márc. 5. 16:01
 2/13 A kérdező kommentje:
+ persze a pasik nyomulnak, de a nő felelőssége a távolság betartása, és ha nem teszi meg, tehát nem mond "nem"et, az igen...
2023. márc. 5. 16:04
 3/13 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem jól tetted, igazad van.
2023. márc. 5. 16:05
 4/13 anonim ***** válasza:
10%
Egy nőnek több lehetőség lebeg a szeme előtt. Te azért harcolj hogy jobb legyél mint a többi versenyző aki ott liheg a nő körül.
2023. márc. 5. 16:08
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Totálisan igazad van, kérdező.
2023. márc. 5. 16:13
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Igazad volt.

30/n

2023. márc. 5. 16:20
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem megmondhattad volna normálisan is neki, hogy nálad ez nem fér bele. Amúgy az, hogya hajadhoz ér önmagában nem jelenti, hogy ismerkedni akar.

Féltékenykedni akkor lehet, ha meg van beszélve kinek mi fér bele.

Viszont az "ismerkedés" (továbbrais: szerintem neki nem volt ilyen terve, legalábbis nagyon mélyen) ilyen szakaszában ez még nincs meg, érthető és azt is értem, hogy neked ez nem tetszett. Ahogy kezelted, az viszont nem volt teljesen korrekt, bár lehetett volna rosszabb is, az igaz.

2023. márc. 5. 16:49
 8/13 anonim ***** válasza:

Jól tetted irom nőként.

Én ha ismerkedtem, csak egyre koncentráltam még online is, nem tudtam párhuzamosan több érdeklődővel chatelni sem.

2023. márc. 5. 16:52
 9/13 anonim ***** válasza:

Igazad van.

48N

2023. márc. 5. 17:01
 10/13 anonim ***** válasza:
Persze, hogy jól tetted.
2023. márc. 5. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!