Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » El kéne engednem, így neki is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El kéne engednem, így neki is van lehetősége valaki olyat találni, aki tényleg szereti, vagy próbálkozzak még, hátha érzek iránta valamit?

Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel kb 2 hónapja ismerkedtünk meg egy társkeresőn és eddig 4x találkoztunk. Soha nem voltam még szerelmes, és nem is volt még kapcsolatom, ezért viszonyítási alapon sincs. Viszont megismerkedtem ezzel a sráccal, semmi rosszat nem tudnék róla mondani, minden megvan benne, amit keresek egy emberben, de nem érzek iránta semmit, ő viszont igen, és szeretné hivatalossá tenni a dolgokat. Mondtam neki még korábban, hogy úgy érzem, ő előrébb tart a dolgokban, én pedig úgy érzem le vagyok maradva. Nem a fizikai közeledéstől félek, hanem a lelkitől inkább. Ezt meg is értette, de nem szeretném örökké húzni a dolgokat, mert ha tényleg nem érzek iránta semmit, akkor nem akarom őt szivatni, és elvenni a lehetőséget attól, hogy megismerjen egy olyan lányt, aki tényleg viszonozza az érzéseit. De ugyanakkor bennem van a félelem, hogy mi van, ha nem találok még egy olyan srácot, akiben tényleg minden megvan. De persze ez mit sem ér, ha nem érzek iránta semmit. Ha találkozunk, vagy ha válaszolnom kell az üzeneteire, azt is kicsit teherként fogom fel. A 2. találkozás előtt nagyon azt éreztem, hogy én ezt nem akarom, aztán a találkozó után meg nem is értettem mi volt a bajom, hiszen nagyon jól elvoltunk. Viszont a másik 2 tali után már nem éreztem ezt. Ha nem társkeresőn ismertem volna meg, akkor én szívesen maradnék vele csak barát, de így nem valószínű, hogy ez egy opció. Tényleg egy nagyon jó srácról van szó, de nem érzek semmit. Fejben már eldöntöttem, hogy el kell engednem, de félek, hogy mi van, ha nekem több időre van szükségem. Próbálkozzak még, vagy 4 találkozás után már felesleges erőltetnem?
2023. márc. 5. 15:55
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Felesleges. Nincs meg a kémia.
2023. márc. 5. 16:09
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

A részedről nincs se kémia, se érzés, így egyértelmű, felesleges azon gondolkodnod, hogy mit tegyél. Ilyen helyzetbe a legjobb amit tehetsz, hogy engeded, hogy megtalálja azt a lányt, akivel van minden.

Csak egy kérdés, ugye nem mostanság szakítottál, mert amiatt is lehetsz ilyen.

2023. márc. 5. 16:16
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon hasonló helyzeten mentem keresztül nem olyan régen. Bár nem interneten, hanem személyesen, ismerősi körből került ki az illető, de az érzések nálam sem jöttek, bármennyire jó srácnak találtam az illetőt. Körülbelül 10 randink volt,vártam, hogy kialakuljon az az érzés, hogy legalább egy kicsit bele szeretek, de nem használt az idő és a találkozások sem. Ő viszont nagyon belém esett, szerelmet vallott, ami engem még jobban megrémített, hiszen nem tudtam viszonozni az érzéseit. Így az ismerkedés befejezése mellett döntöttem. Fájt neki, de mindkettőnknek ez a legjobb, legalábbis hosszabb távon.
2023. márc. 5. 16:42
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem vagy szerelmes, nincs vonzódás nincs értelme erőltetni.
2023. márc. 5. 18:11
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell várnod. Nagyon megalázó a másik félnek, hogy te teherként éled meg, ha válaszolnod kell, és te azon gondolkodsz, hogy jaj lehet neki mással lenne jobb! Azt kellene érezned, hogy húú de izgalmas csávó, mégtöbbet, és mégtöbbet akarok belőle, és eszedbe nem jutna, hogy lehet kedves lenne tőled, ha másnak meghagyod, inkább félnél tőle, hogy te nem kellesz neki.

" Ha találkozunk, vagy ha válaszolnom kell az üzeneteire, azt is kicsit teherként fogom fel."

HAHÓ..... komolyan ennyire nem tudják az emberek dekódolni amit megélnek??

2023. márc. 5. 19:16
 6/6 anonim ***** válasza:

Ez a fiatalok trendje hogy mindent akarnak egyszerre, egyből, gyorsan. Nyilván nehéz manapság már úgy ismerkedni hogy össze barátkozol valakivel aztán ugyanazon a helyen vagytok hónapokig, évekig. Ma már ezek a villám ismerkedések mennek, hogyha két hét alatt nem alakul ki semmi, akkor az az ember nem is jó. De valójában én azt veszem észre hogy nem igazán hagynak maguknak időt, hogy megismerjek egymást, csak randiznak egy kettőt Aztán ennyi volt.

Lehet van olyan ember aki vele egyből kialakul egy vonzalom, de ezekből vannak a nagy pofára esések, hogy lehet hogy később mégsem lesz olyan szimpatikus.

Nem tudhatod hogy ez iránt A srác Iránt mit éreznél hogyha mondjuk már egy éve ismernéd és tudnád hogy milyen ember.

Én most csinálnám azt hogy pár hónapig ismerkedek aztán majd meglátom hogy mi lesz belőle. A srác részéről sem jó ez hogy azért basszus két hónap után ilyen közel kerülni valakihez elég furcsa...

2023. márc. 8. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!