Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
155-160 centi magas nők miért utasítanak el és törpéznek le 170 cm magas férfiakat amikor még magassarkút is felvehetnek mellette?
152 vagyok, 170 a férjem, és amúgy 10 centis sarkakon billegek mindig, hétköznap is. Teljesen jó és "elég" is a férjem, hiszen jóképű is, jó a testfelépítése is. Nekem soha nem kellett "létra" pasi.
Szerintem vagyunk így egy páran még.
#24 Igen.Mert ha nem magas egy nő, akkor csak puhos lehet, igaz?Lehet ezért nem állnak a magad fajtákkal szóba, mert süt rólad, hogy te csak beéred velük, így gondolod.
A magasnak meg tetszik, mivel az meg választhatott volna magas nőt is, de nem azt választotta.Ennyit rólad.
Pont az ellenkezőjét tapasztalom. A 170cm pasik válogatnak, nem jó nekik a 165-170cm nő.
Az meg nem úgy működik kedves kérdező, hogy 155cm nőt szeretnél, ha neki 180cm-nél kezdődik a férfi.
IQ fighter Shrek legújabb kalandjai.
Az előző részek tartalmából: önfényezés, nők lenézése, nyavajgás, vázizomzat, 170cm, 99kg, finom ételek, sörök, Fókusz, pizzafutár lány molesztálása, átlag feletti intelligencia és jövedelem.
A mai rész tartalma: nem én vagyok Shrek, alacsony vagyok, mit képzelnek a nők, szarazélet.
Kérdező, panaszkodni én is tudnék, de nem látom értelmét. Okom sincs rá. Hiába vagyok 170 körüli magas, nem tapasztalom, hogy elutasítanának, általában fordítva van… és inkább az eltérő életcélok miatt nem jön létre kapcsolat.
Értem amit írsz, de aki emiatt utasít el, azt nem kell sajnálni. Tovább kell lépni, így csak megkeseredsz… közben meg ha tovább ismerkedsz, lehet hogy pont egy csinos, normális lány mellett kötnél ki, és probléma megoldva. :)
Szerintem próbáld meg meghallani a pozitív visszajelzéseket. Vagy most itt az a feladat, hogy a nőket kell szídni?
Azért a férfiak 180 cm felett kezdődnek....
19/L
#38-39
Nem nő vagy te, csak az ilyen kérdéseknél mindig nőnek adod ki magad. Láttam is az első kérdést, ahol először kezdted el a játékot. Azóta felismerhető vagy, a pipaszámod mindig elárul.
Lehetne annyi eszed, hogy két, egymás után író 2,5 pipás női válaszoló (ráadásul nem ugyanolyan véleménnyel) feltűnése szinte zéró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!