Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
155-160 centi magas nők miért utasítanak el és törpéznek le 170 cm magas férfiakat amikor még magassarkút is felvehetnek mellette?
Miért nem hozod ki a maximumot a mostani szituból? Senki sem tökéletes, mindenkinek vannak hibái. De jó, tudod mit? Ha te adsz az intim méretedből X centit nekem, akkor én is adok neked annyit a 185 cm magasságomból.
NA, DEAL? 😂
Na ugye... 🙃 Ne pörögj ezen, felesleges! :)
Nem törpézek le senkit, de nekem 157 centisen a magas férfiak tetszenek. Nem eldöntöttem, egyszerűen megdobogtatják a szívem.
A testalkat sem érdekel, mert a magassággal minden arányosabb. Jobban néz ki egy magas vékony vagy egy magas kövér férfi, legalábbis nekem.
Az, hogy kihez vonzódsz, nem függ attól, te hogy nézel ki. Ez nem tornasor, hogy a következőbe kell beleszeretni.
Nincs rusnya fejem. Átlagos.
Igen, jó hülyén néz ki mikor egy 190 centis csontváz férfi mellett ott van egy puhos alacsony nő..
"És ha neked azt mondják, hogy rusnya vagy mert a többi nőhöz képest az vagy? (ha a szépeket vesszük alapul ahogy te a magas férfiakat)"
Erre a 14-es válaszodban leírod, hogy nem összehasonlítható a két dolog. Persze. Mindenki kussoljon, neked pedig mindent lehet, igaz? :D Ezzel kompenzálsz.
Arról, hogy csontváz maga tehet, arról, hogy valaki 170 centi arról nem.
Megoldottam neked ezt a nehéz rejtvényt.
Arról a nők tehetnek leginkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!