Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az, hogy a nők ennyire elvárják manapság a félmilliós keresetet legalább, azt jelenti, hogy a nettó 200 ezer körül kereső férfiak egyáltalán ne álmodozzanak barátnőről?
"Válaszolj, mi a helyzet a szegémy családokkal?"
Mivel én nem nagyon találkoztam olyan nővel, akinek csóróként kellenék, ezért fogalmam sincs, hol vannak azok a titokzatos nők, akik beérik csóró férfiakkal.
22
Te ostoba... Családok százezrei élnek nyomorban... Tégy már egy kört a Havanna lakótelepen.
Annyira ciki, hogy a saját sikertelenséged nyomán konkrétan letagadsz egy társadalmi osztályt. Halál gáz.
Én ezt nem igazán tapasztalom. 240-et keresek kb, persze szeretnék ennél többet és teszek is érte (aztán vagy bejön vagy nem, semmire sincs garancia az életben).
De én nem igazán érzem, hogy ez gond lenne az ismerkedés során. Biztos vannak sokan akik csak emiatt kikosaraznának, de relatíve könnyen találok számomra nagyon vonzó (aztán, hogy másnak tetszi-e vagy sem az nem különösen érdekel) nőt.
Én úgy érzem, hogy többet számít a személyiség, hogy lehessen komolyabb témákról is beszélni illetve a kinézet is. Bár az arcom átlagos, jó öltözködéssel és sportos testtel bőven kompenzálom és így helyesnek számítok. (vagyis én nem ézem magam annyira annak de sokaknak bejövök... ők tudják, nekem csak jó)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!