Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az, hogy a nők ennyire elvárjá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az, hogy a nők ennyire elvárják manapság a félmilliós keresetet legalább, azt jelenti, hogy a nettó 200 ezer körül kereső férfiak egyáltalán ne álmodozzanak barátnőről?

Figyelt kérdés
Sőt, teljesen átlagnak, alapnak tartják a nők akár itteni kommentjeik szerint is, hogy egy férfi legalább félmilliót keressen... Ez azt jelenti, hogy az ez alatt kereső férfiak elfelejthetik a barátnő témát? Miért lett ilyen arrogáns a nők nagy része?

2023. márc. 3. 19:17
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
0%
Válaszolj, mi a helyzet a szegémy családokkal?
2023. márc. 3. 21:14
 22/29 A kérdező kommentje:

"Válaszolj, mi a helyzet a szegémy családokkal?"

Mivel én nem nagyon találkoztam olyan nővel, akinek csóróként kellenék, ezért fogalmam sincs, hol vannak azok a titokzatos nők, akik beérik csóró férfiakkal.

2023. márc. 3. 21:16
 23/29 anonim ***** válasza:
33%
Aki 8 oraban ennyit keres az az orszag hibaja.. es xar varmegyeben lakik , ahol alacsonyak a berezesek. Erdekes kulfoldon kb minden alja munkaert is adnak 500 ezret. Minden munka ertekes , mert ha a kartyavarbol kiveszel egy darabot akkor osszeomlik az egesz..
2023. márc. 4. 00:45
 24/29 anonim ***** válasza:
62%
#22 Veled nem az a gond, hogy nem keresel sokat, hanem hogy jelenleg egy negatív hozzáállású, rosszkedvet árasztó, önmagát is utáló alak vagy. Ki érezné így jól magát a társaságodban? Ezem kellene elgondolkodnod.
2023. márc. 4. 08:03
 25/29 anonim ***** válasza:
0%

22

Te ostoba... Családok százezrei élnek nyomorban... Tégy már egy kört a Havanna lakótelepen.

Annyira ciki, hogy a saját sikertelenséged nyomán konkrétan letagadsz egy társadalmi osztályt. Halál gáz.

2023. márc. 4. 11:35
 26/29 anonim ***** válasza:
50%
25. Havanna lakótelep? Ahol már szintén 40-50 millió egy panel? Jaja, vidékiként csak álom a Pestre költözés. Meg álom a nulláról saját lakás összehozása, ha a felmenőid nem zsákoltak be ingatlanokból régebben. Mások meg ott nyomorognak Pesten az 50-100 milliós ingatlanjukban csóróként.
2023. márc. 4. 15:52
 27/29 anonim ***** válasza:
0%
Mondjuk az is hülye, aki 50 milláért a Havannára költözik :D (már ha létezik ott 50 milliós panel)
2023. márc. 4. 16:34
 28/29 anonim ***** válasza:
27. Vannak nagyobb panelok is, nem csak 2 szobásak és 40-50 négyzetméteresek. Vannak 4 szobás, 70+ négyzetméteres panellakások is.
2023. márc. 4. 16:47
 29/29 anonim ***** válasza:

Én ezt nem igazán tapasztalom. 240-et keresek kb, persze szeretnék ennél többet és teszek is érte (aztán vagy bejön vagy nem, semmire sincs garancia az életben).

De én nem igazán érzem, hogy ez gond lenne az ismerkedés során. Biztos vannak sokan akik csak emiatt kikosaraznának, de relatíve könnyen találok számomra nagyon vonzó (aztán, hogy másnak tetszi-e vagy sem az nem különösen érdekel) nőt.

Én úgy érzem, hogy többet számít a személyiség, hogy lehessen komolyabb témákról is beszélni illetve a kinézet is. Bár az arcom átlagos, jó öltözködéssel és sportos testtel bőven kompenzálom és így helyesnek számítok. (vagyis én nem ézem magam annyira annak de sokaknak bejövök... ők tudják, nekem csak jó)

2023. szept. 3. 02:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!