Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy jó megjelenésű, magas, jól kereső, okos, jó humorú férfit sok nő elutasítana azért mert nincs sok barátja/ismerőse?
Figyelt kérdés
2022. dec. 24. 09:34
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
30 szavazat
1/14 anonim válasza:
Olyan nők inkább igen, akiknek sok barátja/ismerőse van. Olyan nők inkább nem, akiknek maguknak is kevés barátja/ismerőse van.
2/14 anonim válasza:
Nem a társaságoddal akar összejönni, hanem veled, persze az lehet probléma, ha ő társasági ember, te meg nem. De én még nem találkoztam olyan nővel, aki ez alapján döntött volna.
3/14 anonim válasza:
Nem vagy társasági ember? Nem vagy népszerű?
Nálam az ÉLETKÉPESSÉG(!) kicsit azért ott is kezdődik, hogyan áll kisebb vagy nagyobb közösségi rendezvényekhez az illető...
Privátban levelezhetünk, ha gondolod. De attól függ, hogy a "jó humor" mit is jelent tulajdonképpen?
4/14 anonim válasza:
Nem utasítanám el, sőt..
Én sem vagyok nagy baratnozos. De nem ezen múlik a dolog.
5/14 anonim válasza:
2. Hidd el figyelembe veszik. Egy nő nem jön össze tőle valamiben "gyengébb" férfival (hacsak azt nem valami más dologban kompenzálja sokszorosan). De olyat nem hallani, hogy társasági nők összejönnek visszahúzódóbb férfival, csak a fordítottját.
6/14 anonim válasza:
Vannak introvertalt nők, akiknek még előny is, ha nem jár egy egész társaság a férfivel. Keresd hasonló beállítottságú nők társaságát.
7/14 anonim válasza:
6-igaz,én is ilyen vagyok. Engem pedig emiatt a ferfiak nem ertenek.
8/14 anonim válasza:
Azt kihagytad, hogy helyes-e. Ha helyes, magas, jó humorú, és jól is keres, akkor nem nagyon érdekelne, hogy szűk a baráti köre, vagy hogy magányos farkas (az még szexi is). Ha viszont ronda, akkor teljesen mindegy, hány ember veszi körül és az is, hogy magas-e vagy jó-e a humora.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!