Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy jó megjelenésű, magas, jól kereső, okos, jó humorú férfit sok nő elutasítana azért mert nincs sok barátja/ismerőse?
Figyelt kérdés
2022. dec. 24. 09:34
11/14 anonim válasza:
Ez is olyan ösztön ami az őskorból maradt fent, ha volt egy alfahím akire az egész törzs odafigyelt akkor a nőnek az tetszett mert úgy volt vele hogy annak a férfinak a gyerekére is odafigyelnek majd.
12/14 anonim válasza:
6. És ehhez megint szépen hozzátehetjük, hogy a férfiakat ez egyáltalán nem érdekli legtöbbször, hogy a nőnek hány barátja, mekkora ismerősi köre van. Nem érdekli a férfiakat, hogy legyen a nőnek sok barátja, ismerőse. Fordítva viszont nagyon is érdekli a nőket ugyanez.
13/14 anonim válasza:
12-es ez sem.igaz mindenkire. Én nem vagyok nagy társasági ember,volt olyan pasim aki amiatt húzta a száját, h kevés barátom.van. szerintem ez sokkal inkább személyiség kérdése, aki extravertalt, az ilyen típusokkal jön ki jobban
14/14 anonim válasza:
Nalam nem igazán pozitív, ha valaki népszerű.
Nekem sok ismerősöm van, jól kijövök az emberekkel és közvetlen vagyok. Ettől függetlenül kevés emberrel tartom úgy a kapcsolatot, h barát pl.
Kinek mi.
N 30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!