Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az, hogy a nők ennyire elvárják manapság a félmilliós keresetet legalább, azt jelenti, hogy a nettó 200 ezer körül kereső férfiak egyáltalán ne álmodozzanak barátnőről?
Sose unod ezt meg?
A mai trollkodásod nem volt már elég?
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
13#
Sajna sose fogják megunni, max akkor ha lesz csaja. Annak az esèlye meg elèg csekèly. Szinte 0.
Egyrészt a nőknek ez jobban elvan nézve.
Másrészt az itteni válaszolók egy jelentős része femcel feminista aki a sikerterlen férfiak terorrizásával vezeti le, hogy nem tette magáévé egy adonisz testű pénzeszsák chad.
1. Nem várom el mindenkitől, csak egy embertől. A többi nem érdekel, őket se érdekelje az én véleményem.
2. Lehet barátnője, csak nem én leszek az. Eleve, foglalt vagyok.
3. A párom 300 körül keres. Igaz, ő gyakornok nappalis alapszakos egyetemistaként, nem is végzős, szóval sok tárgya van.
4. Amit elvárok, azt teljesíteni is tudom
5. Boldog voltam szingliként is, a párkapcsolat nem létszükséglet, kizárt, hogy belemenjek valaha is egy nem megfelelőbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!