Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire hatalmas manapság sok lány elvárása?
Figyelt kérdés
Legyél legalább 190cm, egyetemi végzettségű, dús hajú, jól kereső, sok baráttal rendelkező, jóképű, gazdag, stb?2023. márc. 2. 13:08
21/24 anonim válasza:
Nekem nagyon magasak az elvárásaim (nem pont ezek, de ennél sokkal nehezebben teljesíthető), nem tudnám összeírni őket, nincs listám. De nincs olyan köztük, amit én nem tudok teljesíteni és van is párom, akivel boldog vagyok. Tehát senkit ne zavarjon, hogy magasra tettem a lécet. Ja és előtte szingliként is boldog voltam. Nem kell minden áron belemenni egy kapcsolatba, hiszen az elég nagy hatással tud lenni az életre.
22/24 anonim válasza:
190 vagyok, 40é, kék szemű, dús hajú, lakásom, fix munkám van, diplomám is. Egyesek szerint jóképű, én nem mondanám annak magam. Mégsem kellek senkinek. Ja, nem vagyok milliomos, állatszőr allergia van és a baráti társaságom létszáma is limitált.
F
23/24 anonim válasza:
22, és ha már itt tartunk, magadról mit tudsz mondani?
24/24 anonim válasza:
22, alacsonyabb vagyok nálad, barna szemû, és durván kopaszodom is 45 évesen. A többiben egyezünk, bár allergiám nincs, állat nem jöhet a lakásba. Második feleségemmel élek 3 éve és van 2 gyerekem is. Lesz ott még valami, amiben különbözünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!