Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ennyire hatalmas manapsá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire hatalmas manapság sok lány elvárása?

Figyelt kérdés
Legyél legalább 190cm, egyetemi végzettségű, dús hajú, jól kereső, sok baráttal rendelkező, jóképű, gazdag, stb?

2023. márc. 2. 13:08
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
88%
Nem mindenki várja ezt el, de tényleg van egy ilyen tendencia, hogy egyre magasabbra kerül a léc ilyen társkeresés terén. Sok oka van, de leginkább az hogy sokan a médiából vesznek mintákat, mert a családjukban ezt nem látják vagy nincs is egészséges családképük. Ez mindkét nemre vonatkozik amúgy, nemcsak a nőkre, de az ilyen romantikus filmek, amikben ez a minta jelenik meg, rájuk vannak nagyobb hatással.
2023. márc. 2. 14:54
 12/24 anonim ***** válasza:
88%

FÖlösleges ezzel törődni.

Nőkben is van olyan, aki csak 190 magas szőke kékszemű kigyúrt milliomosokat kar...

És persze férfiakban is van aki nimfomán, de hűséges, topmodell alkatú konyhatündért akar.

És a legtöbb esetben mindkettő eegyedül marad.

A Tinder is tele van olyan nőkkel akik már 40 közeliek és még mindig az van kiírva, hgoy csak 180+os, jó testű, gazdag pasikat keresnek. Ha megtalálták volna a sázmításukat, nem lennének Tinderen:D

De a legtöbb ember 18-20 éves kora után rájön, hogy fölösleges képernyőről vett ideálokat kergetni.

És igazából miért is akarnánk olyannal foglalkozni aki ennyire felszínes? Te akarsz ilyen felszínes párt? Én nem. Akkor meg? Ez igazából egy jó szűrő, hogy kihez nem kell hozzászólni sem. Marad így is egy csomó lehetőség, azokról meg már tudjuk, hog ynem ipari gyökerek.

Egyébként szerintem ez leginkább az Y generációt sújtja, azaz a most 25-40 éveseket. Az előtte lévő generáció tapasztalt már annyit, hogy tudja, hogy ami a social medián vna az fszság, a következő generáció meg már ebben nőtt fel és pontosan tudja, hogy hazugság az egész. Az Y generációban lévők viszont pont úgy tanulták meg a social mediát, mint pl a 90-es évek magyar embere a vállalkozásokat, befektetéseket. Jó sok buktával és kamuval. Sokan elhiszik, hogy az ami ott van, annak köze van az igazsághoz.

2023. márc. 2. 15:26
 13/24 anonim ***** válasza:
84%

- A párom "csak" 187 centi - a magassága amúgy semmilyen szerepet nem játszott abban, hogy összejöjjünk. Exem olyan magas volt, mint én (pár centivel alacsonyabb), sosem zavart.

- Nincs egyetemi végzettsége. Nem érdekel.

- Nagyon rossz a haj-genetikája, már most, 22 évesen elkezdett ritkulni a haja. Kezdett kialakulni az a tipikus apostol-frizura, le is tolta inkább az egészet.

- Kicsit többet keresek, mint ő. Nem csillagászati összeg.

- Introvertált vagyok. Természetesen örülök, ha vannak barátai, de csak az örömének örülök. Én nem vagyok társasági ember.

- Szerintem jóképű, ő nem igazán tartja magát annak.

- Nem gazdag

Ezek alapján úgy tűnik, nem vagyok nőnemű :D

2023. márc. 2. 15:33
 14/24 anonim ***** válasza:
77%
Miért van az, hogy a gyk-n a legtöbb ilyen jellegű kérdést férfiak teszik fel? A nők miért nem picsognak ennyit? Egy "kiegyenlített" világban (értsd: nők dolgoznak, eltartják magukat) miért ennyire kétségbeesetten kapálóznak egy nőért? A csúnyább nők miért nem kellenek a férfiaknak? Nem lehet, hogy a férfiaknak kellene végre változni?
2023. márc. 2. 16:46
 15/24 anonim ***** válasza:
80%
A párom 170 centi, ékszerész (nincs diplomája), nem kigyúrt nincs jogsija, mégis eljegyzett és igent mondtam. Azért, mert nekem nagyon bejön a külseje (igen, az embereknek nem csak a sztereotípiáknak megfelekő külső tetszik), imádom a humorát, a személyiségét, jó vele beszélgetni, támogat érzelmileg szeret engem, én is őt és nem utolsó sorban szuoer apuka lenne.
2023. márc. 2. 17:12
 16/24 anonim ***** válasza:
61%

"Azért, mert a társkereső oldalak és alkalmazások, valamint az Instagram iszonyatosan feltolták a nők egóját. A tökéletes pasit keresik."

Csak annyira, amennyire a férfiakét. Köszönhetően az insta és társainak, irreális elképzeléseitek vannak a nőkről.

2023. márc. 2. 18:03
 17/24 anonim ***** válasza:
77%

Egyetértek a 16-ossal, hiába pontozták le.

Agyonfilterezett kamu képek és "influencerek" (wtf?) és ők számítanak etalonnak. Hagyjuk már!

2023. márc. 2. 20:17
 18/24 anonim ***** válasza:
73%
Etalonnak? Átlagosnak.
2023. márc. 2. 20:19
 19/24 anonim ***** válasza:
28%
Azért ekkorák az elvárások, mert Magyarországon több a szép lány mint a helyes pasi. Azon kívül a férfinak kell teljesítenie, neki kell meghódítania a nőt. Illetve azért vannak bizonyos elvárások is a férfiakkal szemben (30 éves korra saját lakás, kocsi), ha ezek nincsenek meg, akkor kuka a nők szemében. Sorry, ilyen ez.
2023. márc. 2. 21:45
 20/24 anonim ***** válasza:
30%
16. Mik is azok az irreális elképzelések?
2023. márc. 3. 07:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!