Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők szemében valóban nagyobb érték egy 40es pasi mint
egy 20as 30as?
En 32 eves nokent nem jonnek ossze negyvenes ferfivel. Tisztelet a kivetelnek, de mar a 30as korosztalyu pasik igen nagy resze is lelakott, arrol nem is beszelve, hogy a ferfiaknak a varhato elettartamuk joval rovidebb, mint a noke. Olyan +2-3 ev fer nalam bele, minuszban pedig tobb, olyan 5 ev korul.
2023. márc. 2. 14:22
"Én 3X nő wok, nekem nem kő 4X pasika."
JÓ REGGELT!
Egy jó karban lévő, jó egzisztenciával rendelkező 4X FÉRFI, az nem is akar 3X-nőt, mikor van fiatalabb is.
2023. márc. 2. 16:50
"Állítólag egy 40es érettebb, tapasztaltabb, van már egzisztenciája, jobban lehet elbeszélgetni stb"
A f@$*t! Legjava negyvenesként újra úgy viselkedik, mint egy 15 éves kanos kisfiú, aki felfedezte hogy van pötse....
2023. márc. 2. 16:54
23. Mert mi még férfiak vagyunk. A mai srácok némelyikéről ránézésre azt sem tudom eldönteni, hogy fiú vagy leány e.
2023. márc. 2. 17:07
24: még jó, hogy az értelmes férfiak nem úgy gondolkodnak, hogy attól igazán férfiak, hogy mindenkit megdugnának, akinek feszes a teste és van puncija. Mintha annyira fekete-fehér lenne az egész, hogy vannak az egybites szexagyú tahók és a metroszexuális nonbinárisok... valahogy az értelmes, magasabb EQ-val rendelkező átlag férfiak kimaradnak...
2023. márc. 2. 17:11
2023. márc. 2. 17:20
"Egy jó karban lévő, jó egzisztenciával rendelkező 4X FÉRFI, az nem is akar 3X-nőt, mikor van fiatalabb is."
Jó reggelt! Egy jü karban lévő 30-as nő nem akar 40-es pasit. Miért akarna?
Engem 2x évesen a legjobb karban lévő pasi sem érdekel 40 felett. Sőt, 30 felett sem.
2023. márc. 2. 18:05
27.
TÉGED nem, de SOK - SOK más lányt meg igen.
2023. márc. 2. 18:56
28: nem én vagyok az a válaszoló, de az összes 20onévest nézve azért nem olyan magas az a szám, aki kifejezetten 40es pasast keres magának. Persze, ha kereslet-kínálat találkozik, apakomplexusos és / vagy golddigger csajok 40es fószerekkel, akik a nők egyetlen értékét a feszes testben látják, remek. De azért a többség nem ilyen.
2023. márc. 2. 19:01
28
Inkabb egy fiatal kuki feszes golyszlikkal, mint egy szottyadt záptojás viagrás dákóval.
30/n
2023. márc. 2. 19:09
Kapcsolódó kérdések: