Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők szemében valóban nagyobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők szemében valóban nagyobb érték egy 40es pasi mint egy 20as 30as?

Figyelt kérdés
Állítólag egy 40es érettebb, tapasztaltabb, van már egzisztenciája, jobban lehet elbeszélgetni stb.
2023. márc. 2. 08:05
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
98%
24 vagyok, nekem egy 30 éves is sok. A párom 25 és nem gondolnám, hogy kevesebbet nyújtana, mint egy 40 éves.
2023. márc. 2. 08:50
 12/39 anonim ***** válasza:
#9 Külsőm sem rossz, nem vagyok elhìzva àtlagos külsőm van, igaz ha a Schwarzenegger szàmìt jónak akkor valóban sok elmaradàsom van.
2023. márc. 2. 08:51
 13/39 anonim ***** válasza:
27%
Ha van pénzed, és rá is költöd, akkor tied a pálya.
2023. márc. 2. 09:23
 14/39 anonim ***** válasza:
100%

Korlátozzuk a kérdést csak párkapcsolatra, mert az életnek ezer olyan más aspektusa van, amiben tud értéket közvetíteni bárki (arról meg megvan a véleményem, aki úgy van vele, hogy "lesz.om, hogy értékesnek tartasz, ha nem akarsz rábukni a kukimra").

Nekem 30as nőként egy 20onéves srác nem opció párkapcsolatra - de ha egyéjszakásozni akarnék, akkor sem... egyszerűen túl fiatalok hozzám képest, nem vonzanak... párkapcsolatra meg teljesen más életszakaszban vagyunk, nem értek még meg annyira, mint én.

A 30asok, 40esek közöt meg embere válogatja. Jobb esetben azért 30as korában már dolgozik az illető férfi, akivel ismerkedem, és nem is gondolnám, hogy a 40esek jóval érettebbek lennének. Az "egzisztencia" nekem úgy, hogy úgy érzem, nem akarok gyereket, annyira fontos, hogy magát eltartsa és havi 1-2 programra (színház, étterem, mozi, koncert stb.) min. legyen a saját részére pénz. Az meg személyiség kérdése, hogy kivel hogy tudok elbeszélgetni. Van 30as férfi is tanult, tapasztalt és 40es is, aki csőlátású és egy rakás szerencsétlenség az élet minden területén.

2023. márc. 2. 10:45
 15/39 anonim ***** válasza:
0%

Igen. Van tapasztalata, egzisztenciája, kiélte már magát, és kész a megállapodásra.

Egy 2X éves sráctól ezt, hogy várod el?

A 3X meg hülye lenne megállapodni, mikor még élhet.

2023. márc. 2. 11:52
 16/39 anonim ***** válasza:
100%
Hat az én szememben a fiatal nagyon jó pasi az érték :D
2023. márc. 2. 11:59
 17/39 anonim ***** válasza:
100%

"1. Nyilván a 20as nőkre gondoltam..."

És miért is? És miért "nyilván"?

Na ezért van "nőhiány", mert az időseknek is csak a 20 éves csinibaba a "nő".

2023. márc. 2. 12:40
 18/39 anonim ***** válasza:
100%

"Egy 2X éves sráctól ezt, hogy várod el?"

Úgy, hogy nem várom el. Majd közösen is odajutunk. Pillanatnyi anaygi előnyért soha nem áldoznám be, hogy 50 évesen 70 éves papi legyen a férjem, vagy nagypapának nézzék az oviban.

2023. márc. 2. 12:42
 19/39 anonim ***** válasza:
0%
18. De egy sulis vagy esetleg pályakezdőtől, a külön lakást, a programokat, a nyaralást,...ha egyszerűen nem telik neki rá?
2023. márc. 2. 13:22
 20/39 anonim ***** válasza:
100%
19: nem én vagyok az a válaszoló, de ennyire nem tudsz olvasni? Odaírta, hogy nem várja tőle el. A pályakezdő keressen olyan csajt, aki nem várja el, nem lasszóval kell őket fogni. Ha meg aranyásó p...k miatt sír, hát ő sem egy jellemóriás, na.
2023. márc. 2. 13:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!