Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ebbe semmit rosszat nem kene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebbe semmit rosszat nem kene belelatni?

Figyelt kérdés
Holnap randizom egy sraccal eloszor, eddig normalisnak tunt es nem olyannak, aki elso randin vmi tobbet akar. Mondtam neki hogy jo lesz az a nap amit feleajnlott de koran haza kell ernem ilyen este 10re es ezert inkabb talalkozzunk koran... Erre megkerdezte hogy mi lenne ha nalam foznenk es akkor idoben hazaerek....hat nem tudom, nekem ez fura hogy elsore az en lakasomra akar jonni... Aztan rogton megertette amikor mondtam h bocsi de elso talin nekem ez igy nem jatszik, de akkor is... Vagy csak en gondolok mar mindig rosszra a sok rossz tapasztalat miatt? :D 23L
2023. febr. 28. 12:06
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
79%

Direkt rá mondja, hogy jaa gáz egyesektől, hogy ilyet csinálnak. Ezt is csak azért mondja, hogy lemásolja az értékrended. Hogy úgy lásd ő olyan, mint te, egyetért ebben is, abban is. De azt, hogy ki milyen nem tudja sokáig titkolni. Előbb utóbb kibukik, mint itt is.

"Három dolog van, amit nem lehet sokáig rejtegetni: a nap, a hold és az igazság."

2023. febr. 28. 14:51
 22/29 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem baromi sokat beleláttok 3 mondatba... Az ember nem robot, nap mint nap teremtünk önellentmondásokat. Az egyetlen mód, hog ymegismeri a kérdező a csávót és kész. Amíg ez nincs meg, kár túl messzemenő következtéseket levonni.
2023. febr. 28. 14:55
 23/29 anonim ***** válasza:
70%

Ez nem bele látás.

A kérdezőnek ez nem tetszik, jogosan.

Ilyenkor kell hallgatni a megérzésre. Ezekből van az, hogy utólag azt mondja az ember, hogy ott volt az a jel. Csak nem vettem figyelembe.

Nem hiába vált ki ez sok emberből unszimpátiát.

Mivel nem is természetes ez, hogy meghívatja magát ismeretlenül.

2023. febr. 28. 15:05
 24/29 anonim ***** válasza:
0%
23, najó, de mi baja lesz egy randitól? Ott azér tmérföldekkel több lehetősége van ténylegesen megismerni a másikat. Több, mint pár hétnyi chateléssel.
2023. febr. 28. 16:05
 25/29 anonim ***** válasza:
57%
Én úgy látom neked ez bejön. Kérd el az ürge elérhetőségét, hátha megadja a kérdező, azt menjél te a randira .
2023. febr. 28. 16:24
 26/29 anonim ***** válasza:
73%
Én biztos, hogy kiábrándulnék az ilyenből. Mert aki egyből lakásra akar menni, az nem komolyan akar ismerkedni, tehát nem ugyanazt keressük. Idegent meg semmiképpen ne engedj a lakásodba.
2023. febr. 28. 16:29
 27/29 anonim ***** válasza:
65%
Nekem ettől teljesen elveszne az érdeklődésem, mikor felajánlja magát, mint egy ribi.
2023. febr. 28. 16:33
 28/29 anonim ***** válasza:
30%
25, bocccsánat, hogy ismerkedésnél azt szorgalmazom, ha két ember megismeri egymást...
2023. febr. 28. 16:45
 29/29 anonim ***** válasza:
73%
Nekem sima baráti kapcsolatok is voltak ilyenek, és kellemetlen tud lenni, hogy a másik ilyen seggbemászós.
2023. febr. 28. 16:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!