Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ebbe semmit rosszat nem kene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebbe semmit rosszat nem kene belelatni?

Figyelt kérdés
Holnap randizom egy sraccal eloszor, eddig normalisnak tunt es nem olyannak, aki elso randin vmi tobbet akar. Mondtam neki hogy jo lesz az a nap amit feleajnlott de koran haza kell ernem ilyen este 10re es ezert inkabb talalkozzunk koran... Erre megkerdezte hogy mi lenne ha nalam foznenk es akkor idoben hazaerek....hat nem tudom, nekem ez fura hogy elsore az en lakasomra akar jonni... Aztan rogton megertette amikor mondtam h bocsi de elso talin nekem ez igy nem jatszik, de akkor is... Vagy csak en gondolok mar mindig rosszra a sok rossz tapasztalat miatt? :D 23L
2023. febr. 28. 12:06
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
32%
Semmiképp!
2023. febr. 28. 12:10
 2/29 anonim ***** válasza:
90%

Alapszabály első randin, hogy semleges helyszínen legyen. Ne legyen nála, mert az visszaélésre adhat lehetőséget, és nálad se, mert azért vadidegeneket ne vigyél csak úgy haza, ez is okozhat komoly kellemetlenségeket.

De szerintem attól, hogy felvetette, még nem kell egyből rosszra gondolni.

2023. febr. 28. 12:13
 3/29 anonim ***** válasza:
70%

Egy próbát megért, de túl sokat kár belelátni. Az ismerkedés egyik pontja kipuhatolózni a másik határait.

Azért ne érjen nag ymeglepetés, a legtöbb férfi nem bánja, ha hamar szexre kerül a sor. A lényeg olyat találni, aki nem bánja, ha várni kell vele:D

2023. febr. 28. 12:13
 4/29 anonim ***** válasza:
92%

Ha felhívsz egy idegent a lakásodra első randi alkalmából, az szex gyanús.

Lehet hogy a pasi csak nem gondolta végig, de lehet hogy tényleg benne lett volna a szexben.

2023. febr. 28. 12:15
 5/29 A kérdező kommentje:
Nem banom ha nem lesz belole semmi komoly, de en azert 2-3 talalkozot szeretek kivarni.. Es vele pont beszeltuk higy milyen gazok azok a sracok akiknek az az elso randi higy athvijak este a csajt dugni...
2023. febr. 28. 12:16
 6/29 anonim ***** válasza:
53%
Ne sablonokban gondolkodj! Attól, mert ő felvetette, hogy nálad is lehetnétek, ez még nem azt jelenti, hogy csak dugni akar. Ismerd meg, és azután alkoss róla véleményt.
2023. febr. 28. 12:17
 7/29 anonim ***** válasza:
89%

Ellentmondás, hogy azt beszélitek, hogy milyen gázok a mai srácok, utána meg ő veti fel a lakáson való találkozót. Elég átlátszó.

Szembesíteni sem lehet, mert simán le lehet tagadni.. még te leszel a hibás, hogy milyen vagy már.

Nem tudom, nekem fura ez így. Ha régebbről ismernétek egymást, akkor még azt mondom, hogy legalább tudod kivel leszel kettesben. De egy idegennel... Ez a felvetés rögtön egy red flag. :/

2023. febr. 28. 12:27
 8/29 anonim ***** válasza:
85%

Fura. Este 10 meg azert nincs olyan koran, hogy ne legyen idotok a randira, meddig tervezte, ejjel egyig? xD Feltetelezem 23 evesen talan nem a szuleid parancsoltak rad, hogy legyel otthon, hanem masnap koran kelsz, tehat otthon sem ernel ra tovabb.

Vadidegen altalaban egy okbol akar lakasra menni, szoval vagy szexelni akar, vagy tenyleg fozocskezni akar, hogy megnezze, mennyire vagy hazias, ami szinten gaz.

2023. febr. 28. 12:33
 9/29 anonim ***** válasza:
100%

A 8-ashoz..

vagy körülnézni és kirabolni, esetleg később visszajönni ...ezért azért.

2023. febr. 28. 12:42
 10/29 anonim ***** válasza:
100%
Első randi mindenképpen nyilvános helyen legyen.
2023. febr. 28. 12:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!