Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baratsag extraktol ilyet kerdezni?

Figyelt kérdés
Ma jott meg, de ugy volt hogy 11kor atjon es ittalszik a fiu. A lenyeg hogy nagyon regota tart koztunk a dolog, de most epp nem annyira intenziv, volt mar olyan hogy meg mielott atmentem volna, szoktam higy ma nincs kedvem szexelni, de mondta hogy semmi baj lehet az is hogy siman osszebujunk. Volt mar ugyis nalam hogy tudta hogy megjott... Most megirom neki hogy bocsi megjott, szerintetek csak varjam ki a reakciojat vagy odairjam, hogy ha csak osszebujasra atjon annak orulnek. Vagy ezzel nagyon raeroltetem?
2023. febr. 26. 19:19
 1/7 anonim ***** válasza:
88%
Megírhatod, hogy ha így is van kedve átmenni, szívesen fogadod.
2023. febr. 26. 19:22
 2/7 A kérdező kommentje:
Igaz, szerintem amugy lesz kedve, mert amugy kedveljuk egymast azon kivul hogy jokat szexelunk. De az utolso 2 hetben elegge eltavoludtunk egymastol es remelem nem az lesz hogy nincs kedve de igent mond, hogy ne sertsen meg...
2023. febr. 26. 19:26
 3/7 anonim ***** válasza:
87%
Én nem kérdeznék semmit, 2 hét elhidegules van, mi értelme van? Semmi. Keressen ő ha akar.
2023. febr. 26. 19:58
 4/7 A kérdező kommentje:
Vegul megirtam neki hogy mi a helyzet de orulok ha atjon, es mondta hogy semmi baj szivesen atjon. Remelem nem en eroltettem ra...
2023. febr. 26. 20:05
 5/7 anonim ***** válasza:
90%
Most már mindegy, érezd jól magad.
2023. febr. 26. 20:28
 6/7 anonim ***** válasza:
32%
én átmennék max kiverném a paplan alatt ha már alszol
2023. febr. 26. 20:35
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha mensid van lehet am mast is csinalni. Lehet gondolja hogy azert lepippanthatnad..
2023. febr. 27. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!