Jozi332 kérdése:
Valve map extraktort hogy lehet futtatni windows 10- en?
Figyelt kérdés
Elindul, be lehet rakni a BSP-t de kiírja a consol, hogy "Qt: Untested Windows version 10.0 detected!" vagyis nem jó a win10 neki, miután rákattintok hogy "Decompiling" kilép (dob valami hibát de nem tudom elolvasni mert bezárja a consolt is). Mit lehet ezzel kezdeni? vagy tudtok nekem adni egy olyan verziót ami fut win10- en?#vmex #Valve Map Extractor #vmex win10
2016. aug. 4. 00:11
1/3 A kérdező kommentje:
elírtam...Extractor a címben...
2016. aug. 4. 00:16
2/3 anonim válasza:
próbáld meg xp kompatibilis módban
3/3 A kérdező kommentje:
még mindíg ugyanazt a hibát dobja, kompatibilitás módba rakva és másik gépen is... meg van mit ír ki: "Unknow map file ident or version!" lehet hogy a file rossz?
2016. aug. 4. 12:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!