Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, taszítónak, ijesztőnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, taszítónak, ijesztőnek, bunkóságnak stb. tartanátok, ha pl. Messengeren ismerkedős üzenetet kapnátok?

Figyelt kérdés
A minap ismerősnek ajánlott egy lányt a Fb, nagyon szép és szimpatikus így első pillantásra. Megnéztem a profilját, és egyedülálló van nála kiírva. Megfordult a fejemben, hogy írok neki, de nem tudom, hogy ez jó ötlet-e. Csak egy-két mondatra gondoltam, pl. "Szia, ne haragudj, hogy ismeretlenül zavarlak, de a Fb ismerősnek ajánlott téged, és szimpatikusnak tűnsz. Tudom, hogy ez nem a társkereső szekció, viszont szívesen megismernélek. Megértem, ha nemet mondasz, de úgy gondoltam, ha normális hangvételben írok neked, akkor az talán még tolerálható. Előre is köszönöm, ha akár igent, akár nemet mondasz." Nagyon gáz lenne ez így, vagy próbáljam meg, hátha válaszol? Ti reagálnátok egy ilyen üzenetre?

2023. febr. 26. 18:33
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Ez a szöveg szerintem még nem minősül tolakodónak,de nem minden ember válaszol ilyen fajta üzenetekre.Egy próbát megér.
2023. febr. 26. 22:32
 12/22 anonim ***** válasza:
77%
Amikor vadidegen azt mondja, szimpatikus vagyok, attól még az orrlyukam is bezáródik.
2023. febr. 26. 22:35
 13/22 anonim ***** válasza:
17%
Azonnal tíltanálak!
2023. febr. 27. 07:01
 14/22 K.O. ***** válasza:
100%

az utolso ket mondat tleg gáz.. en ez miatt gondolkoznék el rajta, hogy egyaltalan visszairjak-e.. pedig nem szoktam "bunko" lenni, de attol is fugg, milyen hangulatban vagyok, egy talalkozast megerne, sose lehet tudni, lehet szemtol-szemben meg tok mas

sztem probald meg, marcsak azert is mert akkor benned lesz, hogy mi lett volna, ha..

2023. febr. 27. 07:02
 15/22 K.O. ***** válasza:
100%

"Megértem, ha nemet mondasz, de úgy gondoltam, ha normális hangvételben írok neked, akkor az talán még tolerálható."

de ez mi?? :D ezt fejtsd mar ki

mert ez igy furan hangzik.. kb mint ha amugy nem lennel normalis, de most miatta normalis hangvetelben irsz

2023. febr. 27. 07:04
 16/22 anonim ***** válasza:
47%

Egy csomóan használják így a face-t, nincs ezzel semmi gond. A mimóza lelkületű királykisasszonyok, meg a hímkoszorúhoz szokott lenéző gyk-s nők véleményével ne törődj.

Aki kiírja, hogy egyedülálló, az nagy eséllyel nyitott egy kapcsolatra.

A szöveged is tök jó, legfeljebb a kacsaszájú leggingstündérkéknek nem jön be, akik a tesázós szinthez vannak szokva.

Arra azért figyelj, hogy a profilod rendben legyen, a személyiségedet tükrözze, és a legjobb formádat mutassa. 100%, hogy rákeres a profilodra és az alapján dönti el, hogy felveszi-e veled a kapcsolatot.

2023. febr. 27. 09:39
 17/22 anonim ***** válasza:
65%
100%, hogy egy percet nem veszteget a profilod nézegetésével.
2023. febr. 27. 10:33
 18/22 anonim ***** válasza:
94%
Ha profilképről szimpatikus, akkor rá szoktam nézni a többi képére/adataira. Volt már olyan, hogy a második képe az exével volt vagy pl kint volt,hogy kapcsolatban. Na ezeket instant elküldtem a fenébe, hogy hogy van pofájuk így ismerkedni. Nézd át nagyon a saját profilodat, mielőtt így ráírnál valakire.
2023. febr. 27. 10:44
 19/22 anonim ***** válasza:
86%

értem h flexelni akarsz a szókincseddel meg a fogalmazási képességeiddel, de ez a szöveg :D kb mint vmi ügyfélszolgálati levél :D

legyél lazább, mert ebből a levélből nem egy férfire fog asszociálni egy nő sem hanem egy kis mimózalelkű látens melegre

2023. febr. 27. 12:26
 20/22 anonim ***** válasza:
68%
Én igen. Nem ismerem az illetőt, nem pasizás miatt vagyok fent facebookon... innentől, kezdve olyan kiéhezett szexmániásnak tűnik az illető, meg tolakodónak.
2023. febr. 27. 15:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!