Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, taszítónak, ijesztőnek, bunkóságnak stb. tartanátok, ha pl. Messengeren ismerkedős üzenetet kapnátok?
az utolso ket mondat tleg gáz.. en ez miatt gondolkoznék el rajta, hogy egyaltalan visszairjak-e.. pedig nem szoktam "bunko" lenni, de attol is fugg, milyen hangulatban vagyok, egy talalkozast megerne, sose lehet tudni, lehet szemtol-szemben meg tok mas
sztem probald meg, marcsak azert is mert akkor benned lesz, hogy mi lett volna, ha..
"Megértem, ha nemet mondasz, de úgy gondoltam, ha normális hangvételben írok neked, akkor az talán még tolerálható."
de ez mi?? :D ezt fejtsd mar ki
mert ez igy furan hangzik.. kb mint ha amugy nem lennel normalis, de most miatta normalis hangvetelben irsz
Egy csomóan használják így a face-t, nincs ezzel semmi gond. A mimóza lelkületű királykisasszonyok, meg a hímkoszorúhoz szokott lenéző gyk-s nők véleményével ne törődj.
Aki kiírja, hogy egyedülálló, az nagy eséllyel nyitott egy kapcsolatra.
A szöveged is tök jó, legfeljebb a kacsaszájú leggingstündérkéknek nem jön be, akik a tesázós szinthez vannak szokva.
Arra azért figyelj, hogy a profilod rendben legyen, a személyiségedet tükrözze, és a legjobb formádat mutassa. 100%, hogy rákeres a profilodra és az alapján dönti el, hogy felveszi-e veled a kapcsolatot.
értem h flexelni akarsz a szókincseddel meg a fogalmazási képességeiddel, de ez a szöveg :D kb mint vmi ügyfélszolgálati levél :D
legyél lazább, mert ebből a levélből nem egy férfire fog asszociálni egy nő sem hanem egy kis mimózalelkű látens melegre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!