Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
45 éves férfi hogy mondhatja hogy egzisztencia nélkül is lehet nőt találni?
Figyelt kérdés
Egyik munkatársam oktatott ki erről hogy még fiatal vagyok és tapasztalatlan, és ne aggódjak ez miatt mert hogy "korlátlan számú" nő van és ne hallgassak a károgó vénemberekre!
Meg hogy ő 45 évesen is hazavisz 25-30 éves csinos nőket pedig átlagfizetése van és volt egész életében.
2023. febr. 25. 18:21
11/12 anonim válasza:
10. A 9-es vagyok, ezt nekem írod? Oké, már három-négyszer is láttam személyesen is az évek alatt, hogy kézen fogva hozott fel fiatal nőket a lakásába.
12/12 anonim válasza:
Úgy, hogy vannak olyanok, akiknek sikerül... nyilván tudni kell hol keresgélni (azaz nem az instamodellek, tip top felsővezető nőcik meg olyan csajok körében, akiknek a full szerelése 3x annyiba kerül, mint 2havi fizetésed) és kell hozzá vagy jó külső, vagy jó duma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!