Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem tudok beszélgetni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok beszélgetni a legtöbb pasival?

Figyelt kérdés

A legtöbb emberrel már egy találkozóig sem jutunk el, mert egyszerűen beszélgetni sem tudunk.🙆 Nagyon kevés kivétel szokott lenni.

És élőben is ez van

Az első 1-2 tali még oké, de miután túljutunk azon, hogy ki mivel foglalkozik, hol él, hobbik, stb, nem nagyon marad téma a későbbiekre..

Ők sem túl bőbeszédűek, én meg nem feltétlenül tudok csak úgy a semmiről beszélni, pláne, ha nem történt semmi érdekes mondjuk velem.

Érdekelni pedig csomó minden érdekel, de ezek komolyabb témák, pl. kutatás, tudományos dolgok, gazdaság, politika, stb. Ez meg egyrészt nem is érdekel sok embert, másrészt nem igazán harmadik randis téma szerintem.

Valahogy emiatt nem találom senkivel a közös hullámhosszt.

Miért lehet ez?

Mondok egy példát.

Kérdeztem valakiről, írt magáról pár sort, én is utána reagáltam normálisan, meg szóba került az álmodás, kérdeztem, miket szokott álmodni, erre egy ilyen válasz: Rosszakat 😂 Mondom értem.. és így ennyi, nyilván nem beszéltünk többet.

27 éves nő vagyok.

2023. febr. 25. 15:41
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
85%

Na mi a baj vele kedves #5?

Szerintem akkor sem kell erőltetni a kommunikációt. Nyilvánvaló tény, hogy teljesen más személyiségek vagyunk. Van akik között tök könnyen és jól megy és van akik között nem, mert más emberek. Máshogy gondolkodnak, más az érdeklődési körük és nem szórakoztatóak egymásnak. Miért kellene már olyannal erőltetni a kommunikálást akivel nem megy?

2023. febr. 25. 16:04
 12/24 anonim ***** válasza:
60%
Heh, én meg olyan nőt nem találok akivel bármi komolyabbról lehet beszélni, mint a semmi XD Kéne ismerkednünk sztem, ha nem lesz több, az se baj.
2023. febr. 25. 16:12
 13/24 anonim ***** válasza:
28%
5. Mert te szoktál sokat beszélgetni neten keresztül, és még sosem volt, hogy nem volt időd, energiát, stb. hosszan írni vissza, és egy szót írtál csak?
2023. febr. 25. 16:12
 14/24 anonim ***** válasza:
74%
Valaki említette, de igaz is, hogy az online térben nem épp az IQ figther férfiak mozognak, pláne társkeresési szándékkal. Ezt férfiként írom.
2023. febr. 25. 17:01
 15/24 anonim ***** válasza:
14. Mert ha valaki "ert" a politikahoz tehat okoskodik az mar iq fighter.. nájsz!
2023. febr. 25. 17:04
 16/24 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem szimplán nem olyanokat fogsz ki, akikkel közös lenne az érdeklődési köröd vagy hasonló intellektuális szinten lennétek. Olyanokat keress, akiket foglalkoztatnak hasonló témák. Másrészt tényleg érdemesebb lenne második-harmadik randira olyan programot szervezni, ami nem kimondottan beszélgetős, hanem valami programozós, mert az hoz magával általában egy csomó témát. Pl. elmentek moziba, utána megbeszélitek, milyen volt a film, eszetekbe jutnak más filmek, amiket láttatok, vagy bármi a filmben felmerülő problémáról el lehet kezdeni beszélni. Vagy mondjuk elmentek kirándulni, máris adja magát, hogy ki merre utazott eddig, mi volt a kedvenc helye, milyen ehhez kapcsolódó történetei vannak, hová szeretne még eljutni stb. De persze ezekhez is közös érdeklődés kell.
2023. febr. 25. 17:21
 17/24 A kérdező kommentje:

15-ös, nem okoskodásra gondoltam, szimplán csak érdekel, mi történik a világban. Van egy barátom, akivel működik ez a dolog, úgy értem, szeretjük megbeszélni, mit olvastunk pl, mi a véleményünk, vagy szerintünk hogyan lehetne jobb valami, ilyesmi. Nyilván én sem vagyok szakértő, ez nem erről szól.

A közös élmény valóban jó ötlet. De sokan arra sem vevők, csak otthon akarnak találkozni, vagy max elmegyünk inni..

2023. febr. 25. 17:41
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Akinek csak ennyi "programra" van igénye, azzal nem illetek össze, ennyi. Tedd kicsit magasabbra a mércét.
2023. febr. 25. 18:10
 19/24 anonim ***** válasza:
0%
Kérdezed mit szokott álmodni? Na itt bszod el, meg akkor gondolom vannak szintén ilyen hülyeségeid. Írhatsz pm több esetet, kielemzem, tanáccsal látlak el, és ha bejön a kövi fazonnál, akkor pénzért kiokosítalak.
2023. febr. 25. 18:50
 20/24 A kérdező kommentje:
19, ő hozta szóba a témát, én csak reagáltam rá.
2023. febr. 25. 19:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!