Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, tapasztalatok alapján...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, tapasztalatok alapján nagyon sok férfi hazudik a magasságáról társkeresőkön?

Figyelt kérdés
2023. febr. 25. 11:30
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
84%
Én találkoztam egy férfival, aki 10 centivel magasabbnak hazudta magát a valóságnál, az én magasságomat nem kérdezte. Amikor találkoztunk, és meglátta, hogy magasabb vagyok nála (én valóban olyan magas vagyok, mint ő állította magáról), hisztériás rohamot kapott és nyilvánosan sértegetni kezdett. A mai napig nem értem az okát, mert egyrészt nem tehetek az ő hazugságáról, másrészt mivel engem nem zavar, ha egy férfi hasonló magasságú, mint én, vagy akár valamivel alacsonyabb is, ha őt igen, szerintem neki kellett volna jeleznie és rákérdeznie.
2023. febr. 25. 13:50
 22/26 anonim ***** válasza:
75%
#21. Annak a palinak kisebbségi komplexusa lehetett, nem normális a tag
2023. febr. 25. 14:48
 23/26 anonim ***** válasza:
En valosan 190cm vagyok, sub, nálam alacsonyabb nővel ismerkednek
2023. febr. 25. 15:26
 24/26 anonim ***** válasza:
21%
Már bocsi, de egyébként szerencsétlen 180 alatti pasik hogy jussnak nőhöz? Élőben hozzájuk sem szólnak, akkor legalább netes társkeresőn lehet egy próbálkozásuk, akkor TALÁN nem hajtják el őket a randin.
2023. febr. 25. 21:27
 25/26 anonim ***** válasza:
Férfiak a magasságukról hazudnak, a nőkről meg az összevissza szerkesztett és megmanipulált képeik hazudják őket szebbnek mint amilyenek valójában. Ennyi erővel ha én is randiznék egy olyan nővel aki interneten elbővülő és a valóságban meg kevésbé szép akkor én is azt fogom csinálni mint az első válaszoló. Ha a nő nem olyan szép élőben mint interneten faképnél hagyom!
2023. febr. 26. 08:49
 26/26 anonim ***** válasza:
Szinte biztos vagyok benne, hogy van jó pár kamus, de az az egy, akivel találkoztam és azóta egy párt alkotunk, nem hazudott a magasságáról.
okt. 14. 16:48
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!