Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, tapasztalatok alapján nagyon sok férfi hazudik a magasságáról társkeresőkön?
Figyelt kérdés
2023. febr. 25. 11:30
21/26 anonim válasza:
Én találkoztam egy férfival, aki 10 centivel magasabbnak hazudta magát a valóságnál, az én magasságomat nem kérdezte. Amikor találkoztunk, és meglátta, hogy magasabb vagyok nála (én valóban olyan magas vagyok, mint ő állította magáról), hisztériás rohamot kapott és nyilvánosan sértegetni kezdett. A mai napig nem értem az okát, mert egyrészt nem tehetek az ő hazugságáról, másrészt mivel engem nem zavar, ha egy férfi hasonló magasságú, mint én, vagy akár valamivel alacsonyabb is, ha őt igen, szerintem neki kellett volna jeleznie és rákérdeznie.
22/26 anonim válasza:
#21. Annak a palinak kisebbségi komplexusa lehetett, nem normális a tag
23/26 anonim válasza:
En valosan 190cm vagyok, sub, nálam alacsonyabb nővel ismerkednek
24/26 anonim válasza:
Már bocsi, de egyébként szerencsétlen 180 alatti pasik hogy jussnak nőhöz? Élőben hozzájuk sem szólnak, akkor legalább netes társkeresőn lehet egy próbálkozásuk, akkor TALÁN nem hajtják el őket a randin.
25/26 anonim válasza:
Férfiak a magasságukról hazudnak, a nőkről meg az összevissza szerkesztett és megmanipulált képeik hazudják őket szebbnek mint amilyenek valójában. Ennyi erővel ha én is randiznék egy olyan nővel aki interneten elbővülő és a valóságban meg kevésbé szép akkor én is azt fogom csinálni mint az első válaszoló. Ha a nő nem olyan szép élőben mint interneten faképnél hagyom!
26/26 anonim válasza:
Szinte biztos vagyok benne, hogy van jó pár kamus, de az az egy, akivel találkoztam és azóta egy párt alkotunk, nem hazudott a magasságáról.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!