Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, tapasztalatok alapján nagyon sok férfi hazudik a magasságáról társkeresőkön?
Én 173 cm magas vagyok, és nem érzem magam törpének. A barátnőm 170 cm.
Sosem került szóba a magasságom, megvagyunk együtt, szóval erről ennyit.
Nem tudom, hogy provokálsz-e a válaszoddal (hiszen még csak nem is vagy nő, de annak adod magad ki), viszont ha tényleg azt hiszed, hogy csak azért törpe valaki, mert nem éri el a 180 cm-t, akkor borzasztóan ferdén látod a világot.
Itt most a női szenny gyűlt össze.
Arról nem szól a fáma amikor a csajok arról kamuznak hogy nincs fb-juk csak viber és elé áll az embernek egy 50kg-os nő helyett egy 100kgos kanca. Jó nyilván fiatal voltam és naív, de utána még összefutottam az illetővel társkeresőn más kamuprofillal és a beszédéből levágtam hogy megint ugyanaz más álnévvel. A nők ebben a kérdésben sokkal sárosabbak.
Én nem szoktam ilyeneket hazudni. El kellene viselnem így más hazugságait? Kurvára nem.
16
Egyszerű. A hazudozók és a görények is repülnek.
Heteroszexuális nőként nem a nők hazugságaival, hanem a férfiakéval szívok, így fogalmam sincs, mizu női oldalon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!