Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy pasinak nincs Facebookj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy pasinak nincs Facebookja az baj?

Figyelt kérdés
A szitu az engem sosem lájkoltak és ez miatt töröltem a profilom. Csináltam egy kamu profilt valami japán névvel véletlenül sem találjanak meg olyanok, akiknek egy lájkot sem érek és csak azokkal írkálok akik tényleg fontosak nekem. Ez baj lenne csajozásban???

2023. febr. 24. 23:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
77%
Még van de érik a törlése
2023. febr. 25. 08:05
 12/19 anonim ***** válasza:
93%
Nálam plusz pont.
2023. febr. 25. 10:16
 13/19 MolotovPunk ***** válasza:
100%
Szerintem nem az. Én 35 éves vagyok és kb 10 éve nincsen fo sbukom. Minek az? Azért, hogy bejelölgessenek a munkatársak? El vagyok anélkül is. Aki jobban ismer, pl. jó barát, az tudja úgyis, hogy telefonon, személyesen, vagy e-mailen keresztül bármikor elér.
2023. febr. 25. 15:02
 14/19 NTBS ***** válasza:
Szerintem nem, igaz nekem muszáj volt törölni.
2023. febr. 27. 07:21
 15/19 anonim ***** válasza:
62%
#14 Szia James
2023. febr. 27. 07:30
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Sokan torlik magukat, aztan ujra regisztralnak.

A ferjemnek sincs mondjuk o az en fb.on nezeget ezt azt ismerost . Sogorom is ugyanez.

Ok le is nezik kicsit akiknek van.

En szerintem lehet facebookod de nem muszalj keoet rakj magadról.

En anno nem akartam a profilkepemre lajkot se kommentet es beallitottam ugy hogy ne lehessen megnyitni, viszont látják hogy az en vagyok. Ha lesz egy olyan kepem amit en kepzelek akkor azt másképp állítom be.

De a legjobb ha egy ffi felvallalja magát, és inkább sajat néven regisztráljon mont mas néven.

2023. febr. 27. 09:38
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

En az instat hulyessegnek tartom abszolút.

Csak magadat fényezed villogtatod.

Sztem akkor 100x inkább fb. oda legalább teszel jo bejegyzéseket ha kell stb.

A tik tok az megnagyobb marhaság megjatszott dolgok időpocsekolás tele nonsens hulye viccelődéssel

2023. febr. 27. 09:42
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Semmi se gáz amúgy, hiaba irja barki azt hogy gáz ha van mert csak idosek használják. Ha nincs akkor másnak azért.

Ha mások után mész megbolondulsz

2023. febr. 27. 09:44
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Az én exemnek se volt
2023. febr. 27. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!