Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasinak nincs Facebookja az baj?
Attól függ melyik generáció vagy. A 40 alattiak szerint creepy vagy, ha nincs. A 25 alattiak ilyenkor nyugtázzák, hogy korod ellenére nem vagy Boomer és neked is instád, snapchated meg tiktokod van helyette. Akkor van gáz, ha rájönnek, hogy azok sincsenek, csak telefonszám meg maximum Viber meg WhatsApp, mert akkor szintén weirdo vagy.
Amúgy én is hasonlóan érzek, mint te, de eddig még csak negatívumát érzékeltem, gondolkodtam rajta, hogy talán ezért is volt sok ghosting, hogy mikor meglátta a csaj, hogy visszaigazolás után sincs semmi rólam vagy telefonszámot cseréltünk és nem talált meg és mondtam neki, hogy nincs/nem használom, akkor úgy gondolta, hogy gáz vagyok.
Én is töröltem magam egy ideje, és csak a messengeren maradt meg.
28 éves vagyok, és a korombeli ismerőseim szinte nem is használják, csak az ilyen idősebb nagybácsik/nagynénik.
Ezzel nem hiszem hogy bárkit elriasztanál.
A Gyakorikérdések eddig is egy külön univerzum volt, az internet azon szeglete, ahol összegyűltek a 20 centis farokkal rendelkező kriptomilliárdos incelek és a 600 nettót kereső 4 nyelven beszélő plus-size szépségkirálynők, akikre csak segédmunkások nyomulnak és ők egyébként illedelmes cuki lányok, akik udvariasan utasítják el a férfiakat, természetesen főként a személyiség miatt, mert külsőben nincsenek nagy elvárásaik.
De mindig tanul valami újat az ember. Ma pl. azt, hogy az itteniek között kifejezetten előny, ha nincs Facebookod vagy nem lógsz rajta. Kár, hogy a világban nem ez a tapasztalat...
Ha fiatal vagy akkor már alapból gáz használni, mert Insta meg TokTok kell.
Ha idősebb akkor meg ilyen szempontok nem lehetnek relevánsak, ha mégis azok akkor te offold a nőt mert éretlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!