Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy pasinak nincs Facebookj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy pasinak nincs Facebookja az baj?

Figyelt kérdés
A szitu az engem sosem lájkoltak és ez miatt töröltem a profilom. Csináltam egy kamu profilt valami japán névvel véletlenül sem találjanak meg olyanok, akiknek egy lájkot sem érek és csak azokkal írkálok akik tényleg fontosak nekem. Ez baj lenne csajozásban???

2023. febr. 24. 23:35
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
80%
Miért lenne baj?
2023. febr. 24. 23:37
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
elég lett volna profilkép nélkül saját névvel és magánjellegű adatok(lakhely) privátba vételével. Ha képed van azt is be lehet állítani, hogy csak ismerősök láthassák.
2023. febr. 24. 23:43
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nincs,senkit nem érdekel a fb
2023. febr. 25. 00:03
 4/19 anonim ***** válasza:
49%

Attól függ melyik generáció vagy. A 40 alattiak szerint creepy vagy, ha nincs. A 25 alattiak ilyenkor nyugtázzák, hogy korod ellenére nem vagy Boomer és neked is instád, snapchated meg tiktokod van helyette. Akkor van gáz, ha rájönnek, hogy azok sincsenek, csak telefonszám meg maximum Viber meg WhatsApp, mert akkor szintén weirdo vagy.

Amúgy én is hasonlóan érzek, mint te, de eddig még csak negatívumát érzékeltem, gondolkodtam rajta, hogy talán ezért is volt sok ghosting, hogy mikor meglátta a csaj, hogy visszaigazolás után sincs semmi rólam vagy telefonszámot cseréltünk és nem talált meg és mondtam neki, hogy nincs/nem használom, akkor úgy gondolta, hogy gáz vagyok.

2023. febr. 25. 01:14
 5/19 anonim ***** válasza:
81%
Értelmes embernek ez nem gáz. Az én páromnak van, de a laptopon mindig látom, hogy már megint 25 olvasatlan üzenete van, meg se nézi őket. Ritkán lép be. Szerintem sokkal gázabb, amikor tele van az oldalad a magánéleteddel, aminek ráadásul a fele sem igaz.
2023. febr. 25. 02:16
 6/19 anonim ***** válasza:
76%

Én is töröltem magam egy ideje, és csak a messengeren maradt meg.

28 éves vagyok, és a korombeli ismerőseim szinte nem is használják, csak az ilyen idősebb nagybácsik/nagynénik.

Ezzel nem hiszem hogy bárkit elriasztanál.

2023. febr. 25. 02:21
 7/19 anonim ***** válasza:
94%
A magyarázat gáz, a lájkvadászat.
2023. febr. 25. 02:55
 8/19 anonim ***** válasza:
63%

A Gyakorikérdések eddig is egy külön univerzum volt, az internet azon szeglete, ahol összegyűltek a 20 centis farokkal rendelkező kriptomilliárdos incelek és a 600 nettót kereső 4 nyelven beszélő plus-size szépségkirálynők, akikre csak segédmunkások nyomulnak és ők egyébként illedelmes cuki lányok, akik udvariasan utasítják el a férfiakat, természetesen főként a személyiség miatt, mert külsőben nincsenek nagy elvárásaik.

De mindig tanul valami újat az ember. Ma pl. azt, hogy az itteniek között kifejezetten előny, ha nincs Facebookod vagy nem lógsz rajta. Kár, hogy a világban nem ez a tapasztalat...

2023. febr. 25. 03:13
 9/19 anonim ***** válasza:
68%
Fb már kifutott. Csak az idős emberek használják még.
2023. febr. 25. 06:42
 10/19 anonim ***** válasza:
73%

Ha fiatal vagy akkor már alapból gáz használni, mert Insta meg TokTok kell.

Ha idősebb akkor meg ilyen szempontok nem lehetnek relevánsak, ha mégis azok akkor te offold a nőt mert éretlen.

2023. febr. 25. 07:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!