Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jól látom, hogy nem is valódi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól látom, hogy nem is valódi incelek akik annak nevezik magukat? Minek nevezhetőek ők igazából?

Figyelt kérdés
Akik ezt mondják magukról és a nőket hibáztatják mindössze túl szép barátnőt akarnak (vagy inkább követelnek) magukhoz képest. Tehát lehetne barátnőjük csak a saját kategóriájukban. Na de akkor ők nem incelek, de akkor hogyan hívják ezeket az elszállt igényű férfiakat?
2023. febr. 24. 14:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

7-es: De pont az a baj, hogy vékony vagyok és nem izmos, meg sajnos nem születtem jóképűnek sem. :/ Próbáltam a gyúrást, nem jött be. Nem azért, mert küzdeni kell érte. Ilyen a genetikám, nem tudok sokat hízni/izom sem jön fel rám úgy, mint másokra.

Mindig azt kaptam meg a nőktől, hogy csúnya vagyok. Ha nem is így, de volt aki a képembe is mondta. Mellette a legtöbbnek az izmos srácok jönnek be, nem a vékonyak. Szóval szinte esélytelen a dolog sajnos. Tudom az arcom olyan amilyen, nem tudok vele mit kezdeni. Ilyennek születtem, ez van. Max. plasztikai sebészhez mehetnék, azon gondolkozom már egy ideje. De attól még a testalkatom nem lesz más, sem a csontozatom, sem a genetikám. :/

2023. febr. 24. 20:46
 12/12 anonim ***** válasza:

#11: Ha csúnya vagy, csúnya nő a párod. Gondolom nehéz feldolgozni, de van más út is, tanulj, okosodj, dolgozz. És lesz pénzed "venni" neked tetsző nőt.

De még mielőtt tovább siránkoznál: testi fogyatékkal született, azzal élő emberek is élnek párkapcsolatban. Ha te egészséges legény vagy, és az élet annyira "kibabrált" veled, hogy nem te vagy a Brad Pitt (van még kb 4 milliárd férfi a helyzetedben, aki szintén nem a Brad Pitt:) azonnal szedd össze magad. Az incelek legnagyobb problémája a megzápult agyuk. Az összes nehézségük abból fakad, mert mint mondtam, akár két mentális problémával élő ember is tud egymással boldogan élni, neked akkor milyen hülye kifogásod van még?

2023. máj. 5. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!