Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jól látom, hogy nem is valódi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól látom, hogy nem is valódi incelek akik annak nevezik magukat? Minek nevezhetőek ők igazából?

Figyelt kérdés
Akik ezt mondják magukról és a nőket hibáztatják mindössze túl szép barátnőt akarnak (vagy inkább követelnek) magukhoz képest. Tehát lehetne barátnőjük csak a saját kategóriájukban. Na de akkor ők nem incelek, de akkor hogyan hívják ezeket az elszállt igényű férfiakat?
2023. febr. 24. 14:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
48%
jól
2023. febr. 24. 14:40
 2/12 anonim ***** válasza:
38%

Ennek semmi köze a külsőhöz. A kategória elmében értendő, mivel az vagy te, egy személyiség. A test alig több, mint egy poló, csak tovább hordod.

Valóban fogalmam sincs ők minek nevezhetők, mert aki ennyire felszínes, annak kb bárkivel lehet hosszútávú kapcsolata, ami ellentéte az incelségnek. Ők csak húgyagyúak, vagy nem tudom minek kéne nevezni őket.

2023. febr. 24. 15:07
 3/12 anonim ***** válasza:
62%
Vocel. Voluntery involuntary helyett.
2023. febr. 24. 15:20
 4/12 anonim ***** válasza:
42%

"Tehát lehetne barátnőjük csak a saját kategóriájukban."

Azért ez sem teljesen így megy, mert nő-nő. Tehát egy 200 kilós Brünhilda is "ugyanúgy működik" mint egy topmodel Klaudia. Ha az egyik sikerülne felszedni, akkor a másik is menne.

2023. febr. 24. 17:35
 5/12 anonim ***** válasza:
62%

Igen vannak ilyenek is, de érdekes a nőknek mindig azt a tanácsot adják ezen az oldalon, hogy nem baj ha válogatósak elvégre senkitől nem elvárható az, hogy olyannal álljon össze aki nem jön be neki fizikailag, külsőre.

Szóval akkor fériként miért legyen az ember olyan nővel aki nem tetszik neki külsőre, nem ébreszt benne szexuális vágyat?

Na és pont itt a lényeg. Az incelek olyan férfiak akik EGYETLEN nőben sem ébresztenek szexuális vágyat! MErt nem önmagában a szex, mint cselekvés a fontos, hiszen ezt pénzért bárki megkaphatja, kvázi bármikor, hanem sokkal inkább az számít, hogy rád, mint emberi lényre, mint férfire a másik nem potenciális partnerként tekintsen, tehát szexuálisan legalább pár nőnek felkeltsd az érdeklődését.

Az "igazi" (hardcore :D) incelek soha életükben agy maximum nagyon régóta nem érdekelnek egyetlen nőt sem.

Az más dolog, hogy esetleg atom részegen a trottyant marika lepippant véletlenül a kocsma wc-jében (de még ez sem történik meg szinte soha), de attól még ő sem fog hozzád vonzódni valójában.

Tudjátok ez az a fajta vonzalom amikor még csak ismerkedsz, randizol a csajjal de már érzed, hogy totál odavan érted.

Vagy amikor már együtt vagytok és szinte "letámad", alig bír magával annyira d**ni akar...

Aki incel annak ilyen élménye sose lesz, vagy ha volt is, nagyon nagyon régen és szinte esélytelen hogy újra megtörténjen ez.

2023. febr. 24. 18:23
 6/12 anonim ***** válasza:

Ki mondja meg, mi az én szintem? csak erre lennék kíváncsi.

Ha magas és vékony férfi vagyok, és ugyanilyen nőt keresek, akkor az az én szintem vagy sem? :D

2023. febr. 24. 18:50
 7/12 anonim ***** válasza:
45%
6: Ha magas és vékony férfi vagy akkor nem kellene hogy problémád legyen a csajozással. Az incelek főleg olyan emberek, akiknek azért nem lehet barátnőjük, mert van valami külső fizikai problémájuk, amin nem lehet változtatni.
2023. febr. 24. 20:05
 8/12 A kérdező kommentje:
6. Ezt magadtól is tudnod kéne nyilván, de adok tippet. Nézegesd a hozzád hasonlító személyek milyen nőkkel vannak kapcsolatban, na az a te kategóriád is.
2023. febr. 24. 20:08
 9/12 anonim ***** válasza:
8: egyébként ez is jó, mert mi van akkor, ha nincsenek hozzád hasonló személyek.
2023. febr. 24. 20:12
 10/12 anonim ***** válasza:

7. Nekem azért vannak problémáim az ismerkedés és a kapcsolatok terén, mert szar gyerekkorom volt. A szüleimtől nem kaptam szeretetet és törődést. Édesapám alkoholista volt és sosem foglalkozott velem. Nem töltöttek fel a szüleim szeretettel és önbizalommal az életre. Rengeteg gátlást, szorongást hozok otthonról magammal és amilyen családi körülmények között felnőttem folyamatos stresszben, az PTSD-hez hasonló tünetekké nőtte ki magát az életemben. Nincs önbizalmam, nem hiszem el sokszor, hogy engem lehet szeretni.

És hagyjuk ezt a "menj terápiára" dolgot. Ezer könyvet elolvastam, 5 éve járok terápiára szinte heti szinten. Valami változást sikerült elérni, de nem akkorát, hogy az erősen meglátszódjon a való életben is mondjuk az ismerkedésnél.

2023. febr. 24. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!