Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi is pontosan azaz incel?

Figyelt kérdés

2023. febr. 24. 10:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
9%

10. Ezt értem persze, itt csap össze a neoliberális világnézet, (amiben nincs semmi politika most), ami azt jelenti a saját sorsát mindenki maga alakítja teljes mértékben (nem igaz) és a másik, hogy mindig minden a rendszer hibája (nem igaz). Az igazság valahol félúton van.

Amit írtál a példáidban az erős függőség vagy az ingatlanmaffiával való kapcsolat azoknak is van valamilyen kiváltó oka, mert senki nem függőként jön a világra, vagy senki nem gonoszként születik pl. Mondjuk ha függés előzi meg a hajléktalanságot ott is ott lehet a kérdés, hogy miért nem volt senki, aki segítsen annak az embernek, vagy akikhez ezzel fordulhatott volna. Lehet nem mindenki fordulna segítségért, de sokszor a lehetőség sincs meg.

2023. febr. 24. 13:06
 12/14 anonim ***** válasza:
42%

Olyan személy, aki nem tud hosszútávú komoly, szerelmi kapcsolatot kialakítani.

Semmi köze se külsőhöz, se szexualitáshoz.

Én is incel vagyok, pedig picit átlag feletti a kinézetem, és a többi és a többi lényegtelenség, csak sajnos az incelek nagyjának problémájának ellentéte igaz rám. Nekik azért nem megy, mert szinte semmi önismeretük nincs, nekem azért nem, mert túl nagy. Nem találok a szintemen senkit se. Mindenki olyan szeretetre és kommunikációra képes, mint egy hamutál.

2023. febr. 24. 16:45
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
Régen lúzereknek és szerencsétlenek hívták az ilyeneket.
2023. febr. 24. 17:32
 14/14 anonim ***** válasza:
0%
Egyesek szerint az incelség egy élethelyzet, mint pl. a munkanélküliség vagy a hajléktalanság, mások szerint ideológia. Mindkettő fajta válaszokat lehetett itt olvasni.
2023. febr. 24. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!