Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy hétig nem piálok, azzal bizonyíthatom a csajnak, hogy nem alkesz vagyok, hanem egy alfahím, aki tud parancsolni magának?
"Nem te vagy aki a múltkor randi közben azt mondta, hogy "rumoskóla, nyamnyam"?XD"
Tuti hogy ugyanaz a troll a kérdező... Ekkora balfaßságot :D
Amúgy a pia és a piálás tök simán összetarthat egy párkapcsolatot én elég sok példát tudok erre, szóval nyugodtan lehetsz alkesz kérdező, csak keresned kell magad mellé egy olyan nőt aki szintén szeret vedelni.
A kérdező nekem roppant szimpatikus, kicsit magamra ismertem benne.
Bár én már túl vagyok a "kenyerem javán" (50+) nagyon is jól esik egy átmelózott hét után beülni a kocsmába és begurítani párat az arcba. Amúgy elmondanám, hogy nem is kevés jól kinéző nőci van arra, főleg a negyedik pohár után és van mikor olyan jó lesz a hangulat hajnalra, hogy nem győzöm lerugdalni magamról őket. Hát igen szép is tud lenni az élet itt a faluba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!