Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mi értelme van így tinderezni?
Egy erről szóló videóban a videós mondta, hogy Szilárd néven regisztrált nőként Tinderen, a profiljába beleírta, hogy ő férfi, nem keres senkit, csak videóhoz gyűjt anyagot.... és 1 órán belül kapott 90 like-ot.
Egy csaj meg feltöltött eg ygombáról eg yképet, üresen hagyta a profilját és úgy is kapott 100+ like-ot.
Namost.. ennek mi értelme?:D Gondolom ezek azok a férfiak akik gondolkodás és megnézés nélkül mindent és mindnekit jobbra húznak.
Ha én csaj lennék, szerintem én úgy indítanmá a profilomat, hgoy az első 24 órában semmi nem lenne kint, csak egy.. nemtom, csillár fényképe, és akiktől ezidő alatt jött like, azokat sorra letiltanám és csak utána csinálnám meg rendesen a profilomat. Egyszerűen valahogy szűrni kell a hülyéket.
De őszintén, mire jó ez?
Lusták. Tipikus férfiak. Ne is próbáld megérteni őket.
Szerintem kvára semmi értelme olyanokat belájkolni, akikkel utána úgyse beszélsz, mert nem jönnek be. Csak gondolom az egojukat akarják boostolni azzal, hogy minél több matchük legyen. Mint az ovisok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!