Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiatalkori (25-30 éves kortól) férfi kopaszodás rossz genetikát sugároz, ezáltal könnyű visszautasításra ad lehetőséget?

Figyelt kérdés
2023. febr. 21. 19:18
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

"Manapság is előny, ha férfiként érettséget és tapasztalatot sugallsz magadról a gyerekvállalás előtt álló nők felé"

Én nem ezt tapasztaltam. Igen valóban vannak akiknek még akár jól is áll a kopaszság, de tegye mindenki a kezét a szívére: ez nagyon ritka. A legtöbb kopasz, kopaszon megszokott egyén is BIZTOSAN sokkal jobban nézne ki dús hajjal és a fejéhez illő frizurával.

A kopaszság és a kopaszodás ténye pedig megöli az önbizalmad, főleg ha fiatal korban történik. TUdom, mert én is így vagyok ezzel. Alapból sem voltam túlzottan önbizalomtól dúzzadó egyén soha életemben, de a kopaszodás még ezt a keveset is megölte. HOzzáteszem a visszautasítások, az exemmel való szakítás, ráadásul annak módja mind-mind összeadódva azért borzasztóan tudni rombolni az életét bárkinek. Plusz még az egyéb sikertelenségek, az el nem ismertség stb stb. ha ezt mind összeadjuk elég "szép" dolog kerekedik ki belőle.

2023. febr. 22. 18:43
 12/24 anonim ***** válasza:
Több tesztoszteron jele. Aki tudja, tudja.
2023. febr. 22. 18:54
 13/24 anonim ***** válasza:
#11 A "manapság is előny..." kezdetű részt nem magára a kopaszodásra értettem, hanem arra, ha érettséget és tapasztalatot sugallsz. Manapság a kopaszodás ebben semmit nem segít, mert ott van a személyid, benne a születési éveddel. Viszont még manapság is átlagban több sikered van a nőknél 30 éves férfiként, mint 20 éves srácként. A korán magasodó hajvonal régen azt segítette, hogy 30-nak nézzenek, ne pedig 20-nak (és nem derült ki az igazság).
2023. febr. 22. 19:35
 14/24 anonim ***** válasza:
47%

" Viszont még manapság is átlagban több sikered van a nőknél 30 éves férfiként, mint 20 éves srácként"

Na ne mondd :D A fiatalság mindkét nemnél előny, mert akkor van csúcson az ember. Ha 25 évesen megkopaszodsz akkor semmilyen módon nem kerülsz előnybe, mert ki a franc akarna idősebbnek kinézni a koránál?

manapság ez a menő a fiataloknál: [link]

Kicsit idősebb korban meg mondjuk valami hasonló: [link]

Viszont aki 30 éves kora előtt kezd el kopaszodni (jellemzően a 20-as évei elején), az így fog kinézni:

[link]

És ez nem "a korán magasodó hajvonal", mert azzal nem lenne gond.

Szerinted egyébként a képen linkeltek közül kinek van nagyobb esélye csajozni, ki lesz a népszerűbb?

Az a jó, ha 30 körül is úgy nézel ki, mint a 2. képen, ha meg 40-esként is akkor abszolút nyerő leszel. Az öregítés manapság már nem menő, sokkal inkább a minél fiatalosabb külső.

2023. febr. 23. 13:28
 15/24 anonim ***** válasza:
0%

"Na ne mondd :D A fiatalság mindkét nemnél előny, mert akkor van csúcson az ember. Ha 25 évesen megkopaszodsz akkor semmilyen módon nem kerülsz előnybe, mert ki a franc akarna idősebbnek kinézni a koránál?"

Mindenki, aki unja, hogy szexuális vonzalom helyett az anyáskodó ösztönöket indítja be a nőkben, és elege van a "nekem férfi kell, nem kisfiú" típusú visszautasításokból. Vagy aki unja, hogy mindenhol egy kis taknyosnak tekintik és sehol sem veszik komolyan. Nekem minőségi ugrást jelentett az életemben, amikor 23 évesen egy becsületesebb szakállt növesztettem és onnantól kábé mindenki 30-35 közöttinek nézett. Nem csak ismerkedésben, hanem mindenhol, hirtelen elkezdett kijárni a felnőtteknek járó tisztelet, "jól van, öcsi" helyett "igen, uram" egy csomó helyzetben.

2023. febr. 23. 14:29
 16/24 anonim ***** válasza:
Nem gondolnám. Tiltsd le
2023. febr. 23. 15:13
 17/24 anonim ***** válasza:

15-ös: a babaarcú kisgyerek kinézet és az öregember külső között azért van különbség, ne keverd már a kettőt! Nézzél ki férfiasan, de fiatalosan. Ez a lényeg, nem kell mindig a szélsőségekben gondokodni.

Én a fos hajam (ami alig van) és a félig kifehéredett szakállam miatt kb. 45-nek nézek ki 28 évesen. Ne állítsa már senki ,hogy ez BÁRMILYEN mértékben, bármilyen korombeli nőnél előny. Ez óriási hátrány inkább...

2023. febr. 23. 17:26
 18/24 anonim ***** válasza:
#17 Na jó, de amikor elkezdesz kopaszodni, vagy ha átlagos (még nem őszülő) fiatalként szakállat eresztesz, még nem öregembernek nézel ki, pusztán egy kicsit idősebbnek a korodnál.
2023. febr. 23. 17:34
 19/24 anonim ***** válasza:
62%
Minden férfi jobban néz ki hajjal. A kopaszság sajnálatos rossz. De ha ez a külsőség dönt a párválasztásnál, az sokkal rosszabb.
2023. febr. 26. 10:21
 20/24 anonim ***** válasza:

A konkrét kérdésre válaszolva: rossz genetikát sugároz? Ezt mégis hogy kéne értelmezni? Nem vagyok a téma szakértője, de a kopaszság szinte biztosan nem csak férfi ágon öröklődik. Akkor ennyi erővel a férfi is nézze meg a leendő felesége apját, hogy nem kopasz-e, mert ha kopasz, akkor a gyerekei is lehet hogy kopaszodni fognak fiatalon? :)

A haj egy esztétikai dolog. Ettől nem lesz az ember erősebb, nem lesz kedvesebb, nem lesz okosabb, nem lesz megértőbb, nem lesz egészségesebb, nem él tőle tovább és nem lesz jobb férj vagy apa. Totál ezredleges dolog genetikai szempontból. A hajnak semmilyen praktikus szerepe nincs jelenleg.

Nyilván ettől függetlenül valószínűleg minden kopasz örülne annak, ha lenne haja, de rengeteg ember felesleges rá tud pörögni erre a témára. Mint ahogy minden őszülő ember is örülne neki, ha nem őszülne, minden ráncos ember is örülne neki, ha nem lenne ráncos stb., de ezek csak esztétikai hibák. Genetikai szempontból pl. sokkal rosszabb az, ha valakinek a családjában tömegesen fordulnak elő rákosok, szívbetegek vagy hasonlók, ez mégsem érdekel senkit...

2023. ápr. 19. 00:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!