Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, titeket ez a fajta kopaszodás már zavar 30-as férfiak esetén, vagy még elmegy?
Kb a II.a szintre gondoltam a VII skálából. Szóval ami még enyhébb kategória, az a bizonyos mikieges feeling. Vagy melyik az, ami már kiüti nálatok ezek közül a biztosítékot és kuka a pasi?
Egy 4-es szinttől szerintem már nullás kell, ami attól enyhébb, ott rövidre. De ugye ez is olyan, hogy csomó embernek alapból magasabb a hajvonala, nem kopasz, csak magasabb a homloka. Ugye én még csak a kettes szinten vagyok, és eddig 3 barátnőmnél hoztam ezt fel, mind azt mondta, áh, ez semmi, csak kicsit magasabb a hajvonalad. Pl Dibusznak is magasabb:
Én 27 évesen a 3 szint vége felé járok, lassan inkább 4...
Ocsmány és a legtöbb korombeli vagy fiatalabb lánynál totál kizáró ok, ez tapasztalat.
35-40 felé szerintem már nem számít annyira. Rövidre kell nyírni vagy totál kopaszra. De ilyen fiatalon sajnos még durván megnéznek miatta, főleg, hogy alsó hangon 10-15 évvel idősebbnek tűnök miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!