Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha babaarcom van esélytelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha babaarcom van esélytelen vagyok már a nőknél?

Figyelt kérdés

Nagyon fiatalos vagyok 30 múltam, de legutóbb egy nő elkérte a személyimet mikor felmentem hozzá, mert nem hitte el, hogy annyi vagyok.

Néha-néha azért csurran-cseppen valami, de úgy érzem nagy hátrányban vagyok.

30 éves vagyok és 20-nak néznek ki. Mikor vannak olyan ismerőseim akiket megismertem még gyerekek voltak, mára már idősebbnek néznek ki mint én.

A 18-20 éves nőknek ha megmondom a koromat azt mondják mit akar ez tőlem? pedofil??

30 körüliek meg azt mondják, hogy bocs de nem mert nem vagy férfias.

Régen is hátrányként éltem meg, alapból idősen vesztettem el a szüzességemet is.

De gondoltam 30 felett már más lesz, de elmaradt a fordulópont.

2023. febr. 20. 23:00
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

20.

" Ha adsz magadra annyira, hogy kisportolt tested legyen, te sem fogsz a kövér nők után dögleni..."

Nem tudom honnan veszed ezeket a baromságokat!

Kigyúrtam magam és a kövér nők jönnek ismerkedni!

2023. febr. 23. 11:07
 22/25 anonim ***** válasza:
Tehát te kövér nőkre vágysz? Mert ez volt a mondandóm: a hasonlóak vonzzák egymást így egy sportos valaki sportosan fog keresni maga mellé. A csinos sportos nőknél is bepróbálkoznak túlsúlyos férfiak és aztán jönnek ide panaszkodni h a felszínes picsák visszautasítják őket. Biztos nem azért, mert igénytelenek...
2023. febr. 23. 21:36
 23/25 anonim ***** válasza:

22

"a hasonlóak vonzzák egymást"

Ismered a mágnest?

Meg tudnád mondani, hogy melyik 2 pólus vonzza egymást??

2023. febr. 23. 22:02
 24/25 A kérdező kommentje:

Most azóta voltam egy nővel aki a következőt mondta:

"Sub pasi vagy és ez így a fiatalságoddal meg minden egybe vág, de nekem domináns pasi kell"

Na azóta nekem elment a kedvem a szextől is. Beszélgettünk sokat a csajjal ezekről a dolgokról, és így rájöttem, hogy az életben olyan sok helyen kell helytállnom, hogy a szex ne szóljon már a teljesítménykényszerről.

2023. febr. 27. 15:35
 25/25 anonim ***** válasza:
Ma már annyira felvilágosultak az emberek, hogy önmagukat fosztják meg mindentől, ellenben 100 meg 100 helyzetben frusztrálják önmagukat vagy a környezetüket. Éljen ez a felvilágosult világ! Még kellene vagy 50 kategória amibe be lehet sorolni a nőket meg a férfiakat, akkor aztán még jobb lenne minden. :D
2023. febr. 28. 09:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!