Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha babaarcom van esélytelen vagyok már a nőknél?
Nagyon fiatalos vagyok 30 múltam, de legutóbb egy nő elkérte a személyimet mikor felmentem hozzá, mert nem hitte el, hogy annyi vagyok.
Néha-néha azért csurran-cseppen valami, de úgy érzem nagy hátrányban vagyok.
30 éves vagyok és 20-nak néznek ki. Mikor vannak olyan ismerőseim akiket megismertem még gyerekek voltak, mára már idősebbnek néznek ki mint én.
A 18-20 éves nőknek ha megmondom a koromat azt mondják mit akar ez tőlem? pedofil??
30 körüliek meg azt mondják, hogy bocs de nem mert nem vagy férfias.
Régen is hátrányként éltem meg, alapból idősen vesztettem el a szüzességemet is.
De gondoltam 30 felett már más lesz, de elmaradt a fordulópont.
Ne hallgass egyesre. Nyilván nincs szükséged ilyesmire ha simán felhív egy nő a lakására. Az más kérdés hogy kérte hogy bizonyítsd tényleg 30 éves vagy.
Az nem baj ha 20-nak nézel ki 30 évesen. Inkább örülj neki. Az se baj hogy finomabb arcod van.
Örülj neki. Majd találsz olyan párt aki elfogad úgy ahogy vagy.
Inkább örülj neki hogy ilyen adottságaid vannak hogy 30 évesen 20 évesnek nézel ki.
12. Hatalmas öröm! 30 évesen a 18 évesek között kellene keresgetnie, de amikor kiderül mennyi, öregnek tartják. Én is ezzel szenvedtem egész életemben. Most vagyok majdnem 50, legutóbb 35-38 körül saccoltak. Hatalmas öröm! Kár hogy életemben egyszer sem tapasztaltam meg a jó oldalát. Ellenben aki férfias, korának megfelelő külsővel rendelkezik, rommá keféli az életét.
Pl. nekem kifejezetten csak hátrányom származott belőle, a hiedelmekkel ellentétben ez a típus sosem volt vonzó a nők körében.
16. A képzelet(Hollywood) és a valóság teljesen más! Persze van akiknél ez működik is, a korosztályomban vannak tényleg nagyon jóképű pilóták nemzetiségtől függetlenül. A Stewardess-ek se olyanok mint a filmekben, sokan párkapcsolatban vannak, meg a céges szabályok is megkötnek dolgokat. Aztán a lényeg az, hogy volt amelyik a főpilóta fiának nézett akit apu elhozott egy útra! :D Vicces volt. :D
Egyébként ez a minden városban van nő is egy sztereotípia, aminek nem sok alapja van. Mint már mondtam, nekem az ismerkedést a külsőm mindig elcseszi, konkrétan gyereknek néznek, nem látják bennem a férfit. Tényleg érdekesnek, szórakoztatónak tartanak, mert egyébként lelkes vagyok, magával tudom ragadni az embereket. Viszont nem vagyok az akiből sugárzik a férfiasság. 181/80 vagyok, aránylag inkább vékony testalkat. Futok, kardiózok, a súlyok emelgetése nem vonz és sosem vonzott. Akkor rakd össze: egy vékony, magas, kölyökképű pasi. Hát az a helyzet, hogy a legnagyobb optimista hozzáállásom ellenére sem jön össze senki. Ja, és nem szupermodellekre hajtok, nálam inkább az intellektuális vonal ami vonzó.
Laikusan tényleg azt gondoltam, h ahány város annyi nő a te szakmádban lévőknek. Magasság testsúly arány sem rossz azért annyira, az meg hogy nem
vagy kigyúrt, hát istenem! Az érdekes és szórakoztató mivoltod kellene előtérbe helyezni (a nőknek ez is fontos) és tovább ismerkedni ha más nem hát online (értem ez alatt azt is, h nem a szakmádban lévőkkel a leírt dolgok miatt). Idővel a te zsákodnak is meg kell találnia a foltját!
Itt minden válaszoló egytől egyig férfi akinek sose volt annyira közvetlen kapcsolata, hogy rájöjjön, hogy "a nők" nem egy másik állatfaj.
Te összejönnél egy kövér, igénytelen, előnytelül öltözködő valakivel? Na ugye! Akkor ez felszínesség? Nem, pusztán igényesség. Ahogy mondani szokás: a külső megfog, a belső megtart. Nem mellesleg aki a kulsejere nem igényes az sokszor másra sem az.
Te élvezed, ha valaki humoros, jófej, és megmosolyogtat? Na ugye! Na látod, nem atomfizika ez, a nők is ugyan olyan emberek, mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!