Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem gáznak a társkeresőket?
21 éves fiú vagyok. Még nem volt komolya kapcsolatom, igazából 15 éves korom óta nem is volt, nem is kerestem. (Nyílván az ilyen gyerekszerelem volt, de az volt az első, szóval nekem meghatározó) Viszont már szeretnék. Próbáltam utcán leszólítani lányokat, de eddig nem jártam sikerrel. Októberben megismertem egy lányt egyetemen, azóta beszélgettünk találkozgattunk, de semmi mem történt soha, csak hitegetett végig. Nem akartam feladni mert beleszerettem, de eljutottunk odáig (kb. 3 héttel ezelőtt) hogy konkrétan elmondta hogy ő nem akar semmit. Szóval itt a vége.
Ez ilyen bevezető sztori volt, most jön a lényeg.
Kb. egy éve jutott először eszembe hogy regisztrálok egy társkeresőre, de amikor elhatároznám magam, mindig arra jutok hogy ez annyira gáz, nem akarom hogy az ismerőseim meglássanak ott.. Csak én vagyok ilyen ezzel kapcsolatban?
Vagy ez tényleg egy ciki dolog?
Azt hallottam sok helyen hogy tinderen is inkább alkalmi partnereket keresnek, lehet ez az oka hogy cikinek érzem.
Tudom, ne foglalkozzak azzal mit gondolnak mások, de mégis bennem van ez.
Mert én komoly kapcsolatot szeretnék.
Illetve ha társkereső, melyik a legjobb?
10. Fura. Mi a gond velük? Az én ismerőseim zöme értelmiségi, diplomás, normális ember. Férfiakról beszélek természetesen. A társkereső piacon mégis egy kalap alá veszik őket a céltalannul tengődő buta ösztönlényekkel. A társkeresőkkel az a baj, hogy mondhatni minden a jó fotón és a paramétereken múlik.
Mindenki úgy gondolja, hogy neki csak a legszebbre rá kell bökni. A legszebb meg a mérce, az alá nem akarja adni az ember. Ja, szóval a beugró a vonzó külső, ehhez kell még hozzá csapni egy fejlett nyugat európai csúcskategóriás személyiséget.
Olyan ez, mintha a férfiak egy fittness modell külső mellé keresnének egy szextündért aki süt, főz,takarít, anyuci helyett anyuci, vagány, humoros, jól keres, 5 nyelven beszél, divatosan öltözik stb.
Hát, innen nézve a nők felhozatala is elég gyengusz. A kettős mérce meg az, hogy egy nő simán kérkedhet vele, addig egy férfit meg elküldenek a h.... f...ra.
Hat, nekem sajnos nem volt lehetőségem élőben ismerkedni. Elég csinos vagyok, ezért sokszor megesett, hogy nem mertek odajönni hozzam ismerkedni, inkább csak a “távolból” csodaltak, és egyszerűen nem lett volna képem nekem felszedni nőként egy férfit.
Úgyhogy választhattam, hogy várok a csodára, vagy fel megyek tinderre. Életem legjobb döntése volt, mert így találkoztam a párommal :)
16. Ezen én is sokat gondolkodtam. Engem mindig az izgalom/ismeretlen vitt bele, a gyermeki lelkesedés és rajongás, ha tényleg szepfiúról volt szó. Persze nárciba is belefutottam, de tudjuk azért ők képesek felültetni a hullámvasútra. Lefeküdni nem azért feküdtem le bárkivel is, mert féltem attól, hogy lelép. Természetesen nem minden randi (akár több is ugyanazzal a férfival)végződött testiséggel. Mind1 is magyarázkodni, néha azért eszembe jutnak ezek az évek
:)
16
Hat én speciel senkivel nem feküdtem le :D a párommal is csak másfél hónap után, úgyhogy ez nem talált.
És továbbra sem fogok inkább egy rondaval összejönni, amikor pont, hogy tőle várható nagyobb valószínűséggel a megcsalas a komplexusai miatt :D
Társkeresőzni nem gáz, de ha annak érzed, ne csináld!
Egyetemen nincs több nő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!