Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más férfit is teljesen lehúz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más férfit is teljesen lehúz lelkileg, hogy mennyire nehéz randit összehozni a netről? Én már annak is örülök, ha van 2 randim egy évben.

Figyelt kérdés
2023. febr. 20. 22:15
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Ezeket a meccseket nem tudom elképzelni, meg hogy 1 embernél többnek írjak, de én olyanra válaszolok, ami nem rólam szól.

Akármit mondok magamról, ítélkezés lesz. Jogosan. Mindannyian csináljuk. Akármit mondasz, mi az állásod, kedvenc filmed, zenéd, nekem azokról vannak előítéleteim, és lehet ezek alapján nem akarnálak ismerni. De ha megismerlek előtte, mint embert, akkor utána nem lenne sztereotípia.

Ha írnál nekem társkeresőn, hogy mik ezek a léggömbök, amiket lődöznek, be sem állna a szám. Szerinted földönkívüliek? Hallottál a Fermi paradoxról? Dark forest theory? Annyit pofáznék, hogy megunnál. És magam hoznék fel sorozatokat, dokumentumfilmeket, nem kellene kitölteni a kíváncsi füzeted.

Nekem a csevegés jön be, nem az adatcsere. Nézd meg ezt az oldalt. Olyan kérdésekre válaszolunk, amik érdekelnek. Reagálunk egymásra. Adatokra rákérdezni nem megismerés, inkább kikérdezés.

2023. febr. 20. 23:36
 12/20 anonim ***** válasza:
De hetek óta azon is gondolkodom, hogy ha time loopba kerül az ember, akkor az újraindításkor ébren kell-e lennie. Tudod mennyire vágyom csak sima barátra, akivel lehet ilyenről beszélni? Nem csak olyanról, hogy csajokpasikunalooom.
2023. febr. 20. 23:42
 13/20 anonim ***** válasza:
55%
A netes társkeresőkön a legjobb nyitás egy jó profilkép, ez után következik a többi képed. Itt el is dől, hogy kelleni fogsz vagy sem. Minél jobbak a képeid, annál kevésbé számít, hogy mivel kezdesz, vagy hogy mennyire vagy kreatív. Tetszik vagy sem, a netes társkeresés a fotogén emberek terepe. Ha nem vagy az, akkor csak kudarcok érnek, illetve maximum rész sikereid lesznek. Főleg férfiként.
2023. febr. 21. 00:44
 14/20 anonim ***** válasza:
0%

"Szerintem az a baj, hogy mire velem matchelnek, addigra már másokkal kialakítottak beszélgetéseket és nem akarnak egy újba belekezdeni."

Igen, ezért ajánlja a Tinder, hogy vegyél Platinumot. Vagy legalább egy Goldot.

Ha van felesleges, kidobni való pénzed, akkor tedd meg és számolj be a tapasztalataidról. De arról, hogy végül randiztál-e azokkal a chatbotokkal, operátorokkal... akarom mondani lányokkal, akikkel aztán kialakult némi beszélgetés. Illetve azt is, hogy mi lett a randi végén. Mert Angliában pl. van olyan foglalkozás, hogy hivatásos randizó. Dekoratív nőket alkalmaznak társkeresők, akik pénzt kapnak azért, ha randiznak férfiakkal. Majd hogy ezek a nők kimaxolják az életérzést, ilyen WMN, She és Randiblog szerű oldalakon írnak ezekről az élményeikről, ihletet szereznek belőle megváltoztatott nevekkel, helyszínnel.

Szóval majd azokról számolj be, ahol szex is volt civil személlyel, nem pedig nagy nehezen több tízezer forint árán néhány kávézgatás, aztán ghosting.

2023. febr. 21. 01:30
 15/20 anonim ***** válasza:
65%
Felejtsd el a nőket! Élj a munkádnak
2023. febr. 21. 06:09
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
2 randi? Életemben nem voltam 2 randin, nem hogy egy évben.
2023. febr. 21. 10:10
 17/20 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg, hogy mi a legnépszerűtlenebb/ vitatott véleménye. Angolul jobban hangzik: "whats your most controversial opinion?".

Mi legnagyobb red flag szerinte egy férfiban, és mi az saját magán.

Én szeretem, ha valaki kreatív bókkal indít, vagy valami fárasztó viccel, főleg ha a személyemre szabja. Lehetőséget is adhatsz neki, hogy válasszon egyet. Bók, favicc, vagy beszólás. Ha bókot kér, akkor személyre szabott dícséretet találj ki. Ne olyat, hogy "szép a szemed". Ha oltáskát, akkor inkább a bemutatkozó szövegére vonatkoztass vissza, ne a kinézetét oltsd le.:D Ez a utolsó mondjuk nem mindenkinél válik be, de aki sértődős, az valszeg nem fogja ezt választani. Én nem vagyok sértődős, bármivel szabad viccelni nálam, a lényeg, hogy tényleg legyen benne humor. :D

2023. febr. 21. 12:17
 18/20 anonim ***** válasza:

"Én már annak is örülök, ha van 2 randim egy évben."

Ez még mindig kettővel több mint amennyi nekem van.

38 f incel

2023. febr. 21. 22:43
 19/20 anonim ***** válasza:
Akkor ne neten próbálkozz, hanem az életben. Járj el szórakozni, találj új hobbit, stb.
2023. febr. 22. 09:47
 20/20 anonim ***** válasza:
9-es, már bocs, de mind a 3 variáció baromi erőltetett és fárasztó, kb. itt lapoznék.
2023. febr. 22. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!