Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezik ilyen partnerkereső?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik ilyen partnerkereső?

Figyelt kérdés
Sajnos egy komoly kapcsolat jelenleg nem fér bele az életembe, viszont vágyom a szexre és az érzelmekre is. Egy lazább kapcsolatot el tudnék képzelni, de kizárólag érzelmekkel, az érzelemmentes szex nálam nem működik. A szexpartnerkeresők elborzasztanak, mert azokon csak a testiségre fókuszál mindenki. Hagyományos társkeresőkön pedig nem merem arccal és névvel vállalni, hogy ilyet keresek, átverni meg nem akarok senkit. Úgy érzem, eléggé speciális problémám van, amit tovább bonyolítanak a nemi identitásommal és a szexuális orientációmmal kapcsolatos dolgok (szándékosan nem írok részleteket, mert itt rendszeresen beszólogatnak miatta és egyébként sem hinném, hogy ezen az oldalon találnék partnert). Szerintetek hol kellene próbálkoznom?

2023. febr. 20. 20:36
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
A nemi identitas zavaros, hogy kit keresel. Az nem mindegy nyiovan.
2023. febr. 21. 08:35
 22/32 anonim ***** válasza:
Nem is arra értem hogy itt keresnél párt, hanem a felvállalással kapcsolatban. Ha kommunikálsz, valamennyit bele kell tenni a közösbe hogy értsenek, észrevegyenek, mert így csak a sötétség marad.
2023. febr. 21. 08:39
 23/32 anonim ***** válasza:
Ha egy anonim oldalon is félsz, akkor mit vársz?
2023. febr. 21. 08:40
 24/32 A kérdező kommentje:
Úgy gondolom, hogy túlságosan belementünk abba, hogy milyen nemű vagyok, milyen neműnek születtem, minek "mondom magam". Nekem rosszul esik, ha valaki úgy fogalmaz, hogy valamilyen neműnek "mondom magam", mert ez olyan, mintha hazudnék a nememről. Azt is unom már, hogy minden esetben elmegy a beszélgetés abba az irányba, hogy a nemi identitásom valid-e vagy sem, milyen neműnek kellene mondanom magam, hogyan kellene kinéznem, hogyan kellene viselkednem és hogy mennyire vagyok elmebajos, ha nem teszek a többség kedvére. Amikor ezt szóváteszem, rendszeresen gúnyolódnak azzal, hogy milyen kis érzékeny, sértődékeny lélek vagyok. Elég bántást kaptam már emiatt és nem kérek többet. Nem erre irányult a kérdés. Már bánom, hogy egyáltalán belementem ebbe.
2023. febr. 21. 09:25
 25/32 anonim ***** válasza:
hát te kértél tanácsot, információ nélkül azt nehéz adni. De persze, nem kell belemenni, nem tartozik ránk.
2023. febr. 21. 09:27
 26/32 anonim ***** válasza:
Semmi bonyolult nincs benne. Valóban könnyen megsértődhetsz. Mi olyan bonyolult ezen? Férfi vagy de nőnek érzed magad. Vagy! Nő vagy, de férfinek érzed magad. Vagy homoszexuális vagy. Csak azt kell eldöntened hogy hogyan kommunikálod, mit vállalsz fel belőle.
2023. febr. 21. 09:31
 27/32 anonim ***** válasza:
Annyira meg tudjátok bonyolítani az életeteket. Én ismerek leszbikus párt és nyíltan vállalják, senki sem bántja őket, elvannak mint a befőtt. De örökös védekezéssel csak magadat szívatod, erre megy el az életed. Néma gyereknek anyja se, a félelem meg bénító.
2023. febr. 21. 09:33
 28/32 anonim ***** válasza:
Csak azért kaptál pár választ mert néhányan azt hiszik hogy nő vagy. De férfi vagy így esélytelen hogy not találj arra amit szeretnél
2023. febr. 21. 10:01
 29/32 A kérdező kommentje:
#28: Nem vagyok férfi, nem is állítottam ilyet.
2023. febr. 21. 10:10
 30/32 A kérdező kommentje:

#30: Úgy látom, komoly értelmi kihívásokkal küzdesz (erre utal az is, hogy helikopternek képzeled magad), úgyhogy próbálok egyszerűen fogalmazni.

1. A kérdés nem társkeresésre irányult, hanem arra, hogy létezik-e olyan oldal vagy platform, ahol a hozzám hasonlók keresnek párt, illetve ahol ilyen kritériumokkal partnert találhatok.

2. Van leszbikusság kategória is, tehát értelemszerűen inkább oda kellene írnom, nem a homoszexualitásba.

3. Társkeresésre egyébként sem a szexualitás kategória való, hanem az ismerkedés, ahol próbálkoztam is, de sikertelenül.

Remélem, kielégítő volt a válaszom.

2023. febr. 21. 10:29
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!