Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A tinder-csaló miért csak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A tinder-csaló miért csak az egyik oldalt mutatja be?

Figyelt kérdés

Úgy mutatja be az egészet, mintha a csávó egy gonosz csaló lenne, a nők meg ártatlan áldozatok. Holott az első nő még henceg is vele, hogy van 1.000 matche a tinderen, de sajnos nem találta még meg az igazit, pedig nagyon szeretné már. Aztán érdekes, hogy pont ebben a milliárdosban találja meg. Nem olyan csajok voltak a filmben akikhez bottal sem nyúlnék, nyilván ha valaki csúnya nő és még át is verik, akkor tényleg nagyon megsz*patta az élet és sajnálandó, de a filmben szereplő hölgyek insta modellek voltak (legalábbis az első kettő fix).

Nekem volt olyan csaj akivel randiztam és megmondta, hogy neki a kabátjai többet érnek mint nekem az összes vagyonom. De szerintem sok férfitársam találkozott már aranyásókkal. Lényegében ha ezeket a nőket verik át az én szememben kitüntetést érdemel.

2023. febr. 20. 18:59
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
22%

Köszi, hogy ezt leírtad, nem láttam a sorozatot.

A legtöbb tinderes nő megérdemli a sorsát, én is pont ezt a van 50-500 match-em és mégis szingli vagyok típust ismerem. Ők így jártak, nem érdemes őket sajnálni.

2023. febr. 20. 19:04
 2/18 anonim ***** válasza:
85%
Igen, incikék szerint mindenki kitüntetést érdemel, aki megszopat nőket, mert nem a lúzer rondaságokat választja.
2023. febr. 20. 19:10
 3/18 anonim ***** válasza:
12%

2.

Femcelke?

2023. febr. 20. 19:13
 4/18 anonim ***** válasza:
47%
Én nőként irom hogy meg is érdemlik a nők amilyen hülyék voltak! Hát persze hogy tetszett nekik a luxus meg első randin utazásra hivja...komolyan hogy lehet egy nő ilyen idióta?!
2023. febr. 20. 19:29
 5/18 A kérdező kommentje:

19:10 te nagyon buta vagy!

A nőknél nem a rondaság- nem rondaság a kérdés hanem a lifestyle a lényeg.

Az a csávó semmivel nem néz ki jobban, vagy rosszabbul mint én. Viszont olyan márkás cuccai vannak amiről én még nem is hallottam, a gold diggerek szemszögéből viszont nagy presztise van azoknak a holmiknak.

Egyik nap Osloban van, másik nap Madridban, bármikor bármit megtehet.

Ezt keresik a nők.

A férfiak 99% másnap dolgozik, szóval akkor a 99% lúzer.

Én haragszok a gazdagokra, nem tagadom. Mindenki azokra haragszik akinek valami olyan van ami az adott illetőnek nincs meg.

A helyes férfiakra viszont nem haragszok, mert nem tartom magamat sem csúnyának. És egy bizonyos szint felett (ne legyél büdös, homeless, quasimodo) már a nőknek van egy bizonyos zsánere.

Meg ennek a csávónak egy kigyúrt testőre is volt, hiába volt vékony az faszi. A nő mégis biztonságba érezte magát vele.

2023. febr. 20. 19:36
 6/18 anonim ***** válasza:
86%

Nem ertem, miert lenne bun jokepu gazdag emberekkel randizni😂 A nagy reszuk nem csalo es meg ha nem is lesz belole orok szerelem, szerez az ember 1-1 elmenyt, ennyi.

De ahhoz mar tenyleg nagyon hulyenek kell lenni, hogy le tudjanak huzni, egy kvazi idegen, de hat vannak akik a nigeriai hercegek meseit is bekajaljak… De ferfiaknal is megvan ugyanez a mindent bekajalo hulye reteg, csak ok masfajta atveresnek lesznek az aldozatai.

2023. febr. 20. 19:42
 7/18 anonim ***** válasza:
30%

#5: "Az a csávó semmivel nem néz ki jobban, vagy rosszabbul mint én."

Külsődre fordított idő, igényes megjelenés, ápoltság szempontjából is? Gondolod?

2023. febr. 20. 20:10
 8/18 A kérdező kommentje:

Pont ezt írtam, hogy nem.

Ápoltság kivételével.

Órát elvből nem hordok.

Ott van b+ a telefon azon nézed az időt, ez csak a golddigereknek ilyen jó pont. Rohadt idegesítő főleg egy társaságnál amikor nézik, hogy na neked milyen van?

2023. febr. 20. 20:24
 9/18 anonim ***** válasza:
85%
Na, kedves mindenki, itt az ékes példája egy áldozat hibáztatásnak
2023. febr. 20. 20:33
 10/18 anonim ***** válasza:
63%
Orat elvbol nem hordasz😂😂😂
2023. febr. 20. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!