Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol érdemes manapság ismerkedni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol érdemes manapság ismerkedni?

Figyelt kérdés
Legutóbb társkeresőn próbáltam, de kifogtam egy pszichés beteg embert, abból gyógyultam ki. Így már nem sok bizadalmam van, hogy vannak fent normálisak is. Ti melyik appot használjátok? Sajnos a való életben nem sok lehetőségem van.
2023. febr. 20. 07:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Miért szerintetek egy csúnya nőnek az áldás, hogy megdugnak sokan? Ja dugiba amikor senkise látja... Nekem van egy barátnőm, és ezeken vegigment.. Köszöni szépen jól osszetort lelkileg, mert mind csak meg dugni akarta. Aztán folytatás sehol. Volt olyan csávó aki szex után, egyből mondta, hogy öltözz mennem kell... Aki azt gondolja ez jót tesz egy nőnek. Hát csinálja utána.
2023. márc. 6. 10:14
 12/14 anonim ***** válasza:
50%
Átlag nő nem vágyik csak szex kapcsolatra, ebben nagy a különbség a férfiakhoz képest. Szóval, ha normális kapcsolatra nem válasszák a férfiak, akkor nincs kisegítve azzal, hogy amúgy alkalmi szexkapcsolatra bármikor találna. A nők másként működnek, mint a férfiak.
2023. márc. 6. 10:23
 13/14 anonim ***** válasza:

#10-esnek:

Ez való igaz, erre is vagyunk nevelve. De ezekből a bókokból vajon mennyi az őszinte, meg kitől jön? (elkeseredett ésvagy 50+-os pasiktól?)

A lányok érzékenyebbek a negatív visszajelzésekre, ami inkább implicit módon érkezik ebből-abból.

Mi ketten gondolkozhatunk ezen együtt, de meg kéne ismerni több lány nézőpontját, csak sajnos meg se tudunk kérdezni erről senkit, hogy "érintettként milyennek látja a csúnya lányok helyzetét?" :D

Értem amiket írtál az alkalmi kapcsolatokról, egyrészt meg is jött már itt rá a válasz.

Másrészt egyszer bennem is megmaradt egy mondat, amely egy kisebb kutatásból született: ha nem akad partner a férfinak, akkor lejjebb adja az igényeit.

Ellenben ha nem akad partner a nőnek, akkor elkezd szexelgetni "jobb pasikkal, mint amilyenekkel járna is".

2023. márc. 7. 15:45
 14/14 anonim ***** válasza:

"Átlag nő nem vágyik csak szex kapcsolatra, ebben nagy a különbség a férfiakhoz képest."

Hát pont hogy de.

A legtöbb nő inkább kúrogat az extrém jóképű. magas és még talán gazdag sráccal úgy, hogy tudják (legalábbis ha nem totál hülyék), hogy a srác soha nem fog velük összejönni és mellettük még 100 másik csajt fektet meg.

A legtöbbjük mégis abban reménykedik, hogy majd "szerelmes" lesz beléjük az illető és velük fog megállapodni. Aztán a legtöbb ilyen nő körül ott ekring legalább egy, de inkább két-három normális, átlagos srác akik a legboldogabbak lennének akkor, ha a lány összejönne velük egy normális kapcsolatban.

2023. márc. 8. 06:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!