Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol érdemes manapság ismerkedni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol érdemes manapság ismerkedni?

Figyelt kérdés
Legutóbb társkeresőn próbáltam, de kifogtam egy pszichés beteg embert, abból gyógyultam ki. Így már nem sok bizadalmam van, hogy vannak fent normálisak is. Ti melyik appot használjátok? Sajnos a való életben nem sok lehetőségem van.
2023. febr. 20. 07:33
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
51%
Fecebook Dating jó, bár ott is hódít a pszichózis.
2023. febr. 20. 07:37
 2/14 anonim ***** válasza:
40%
Ha nő vagy, vagy tökéletesen kinéző férfi, akkor bárhol pillanatok alatt találhatsz párt. Ha egyik se vagy, akkor felesleges erőlködnöd.
2023. febr. 20. 08:01
 3/14 anonim ***** válasza:
59%
Eddig mindegyiket a munkahelyemen ismertem meg. 49/N
2023. febr. 20. 09:15
 4/14 anonim ***** válasza:
31%
Etele pláza
2023. febr. 20. 09:16
 5/14 anonim ***** válasza:
67%

Hát pedig a való életben lenne a legjobb.

Egyetlen nőt ismerek, aki társkeresőzik ténylegesen. (Egyetemre járok, kolis vagyok, tartom a kapcsolatot az otthoni barátaimmal, szóval nagyon sok embert ismerek)

2023. febr. 20. 11:08
 6/14 anonim ***** válasza:
53%

Férfiként hacsak nem vagy extrém jóképű és/vagy gazdag akkor sehol.

NŐként bárhol, bármikor, főleg társkeresőn. Olyan szintű ego dopping, hogy a legrondább, legvisszataszítóbb nő is hercegnőnek érezheti magát tőle.

2023. febr. 20. 18:43
 7/14 anonim ***** válasza:
47%
Nőként bárhol jó nagy hazugság. Nőként bárhol HA OLYAN A GENETIKAD, EZT AZÉRT TEGYÜK HOZZÁ. Senki sem akar egy, elhízott vagy ronda nővel kapcsolatot, esetleg ha nagyon kanos meghuzza.. Ez az igazság.
2023. márc. 4. 22:32
 8/14 anonim ***** válasza:
76%
Attol fugg, hany eves vagy. Ha 20-as korosztaly, akkor szorakozohelyen, munkahelyen, szinte barhol. Harmincasok eseteben meg mindig fennallnak ezek a lehetosegek, csak kevesebb az eelrheto egyedulallo, illetve a szorakozohelyek mar inkabb a fiatalokkal vannak tele. Esetleg.meg koncerten. 40 folott szerintem csak az internet marad. Vagy a vakszerencse.
2023. márc. 5. 12:18
 9/14 anonim ***** válasza:
70%

#6: Szerintem nem... ha egy nő nagyon nem szép, akkor a szépekhez képest alig kap ott valamit. Aztán ha meglátja, hogy más (ismerőse) a napi többezer levél/szívecske miatt lép le onnan, neki meg semmi, akkor az is elkeserítheti. Közben ugyanaz az eredménye mindkettőnek. Becsúszik egy match, de nem ír, törli stb.

A nők (kis túlzással) vagy sokmindenkinek tetszenek, vagy senkinek, és nincs ego boost; férfiként meg sosem tudod, ki az az 1 az 100-ból vagy ezerből, akinek pont az esete vagy.

2023. márc. 6. 00:11
 10/14 anonim ***** válasza:

9-es: na ne viccelj. Egy bőven átlag alatti nő is összehasonlíthatatlanul több pozitív visszajelzést kap, mint egy átlag férfi. Egy átlag férfi jó ha életében pár alkalommal kap egy-egy bókot, míg egy igénytelen, elhízott, még arcra is rusnya nőnek simán van esélye bárhol, mivel a legtöbb férfi sokszor már abszolút 0 elvárással indul a "társ"keresésben.

Egy ronda nő Tinderen és a hasnoló appokon simán összeszed annyi alkalmi kapcsolatot amennyit akar. Nyilván komoly kapcsolatot összehoznia neki is nehéz, de legalább a testi igényei ki lesznek elégítve. Átlag férfiként? Sok sikert akár csak egy beszélgetést/randit összehozni...

2023. márc. 6. 06:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!