Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Manapság hol érdemes ismerkedni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság hol érdemes ismerkedni?

Figyelt kérdés

De most őszintén! Tinderem már volt többször is, de nagyon elegem lett belőle. Én elhiszem, hogy valaki ott találja meg élete szerelmét, de az nem én vagyok. Csak egyejszakasokat sikerült kifognom. Munkában sem tudok, mert nem olyan a társaság. Zumbázni eljárok még, de ott meg csak lányok vannak. Pedig egyedül élek 24 évesen, szüleim, családom mindd több 100km-re és már május óta egyedül. Amúgy megvan szerintem ennek is a jó oldala, ilyenkor ismeri meg igazán önmaga az ember. De őszintén, már jobb lenne ha nem lennék egyedül, a magányt nagyon sokszor érzem. Viszont nem szeretnék minden áron valakit, csak azért hogy ne legyek egyedül.

24/L

2023. febr. 16. 20:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
49%

Ha rám hallgatsz nem a húspiacon ismerkedsz hanem a való életben. Ott legalább az fog leszólítani akinek van töke.

Nem neked kell erőlködni szerintem.

F31

2023. febr. 16. 20:37
 2/11 anonim ***** válasza:
30%
Bárhol 26F
2023. febr. 16. 20:39
 3/11 anonim ***** válasza:

" Viszont nem szeretnék minden áron valakit, csak azért hogy ne legyek egyedül."

Ezt nagyon helyesen látod, ez kezdetnek már egy nagyon jó hozzáállás. Viszont szerintem az ismerkedésre úgy kell tekinteni, hogyha jön akkor jön és ne zárkózz el előle sehol se, mert bárhol megismerhetsz olyan személyt akivel kialakulhat a párkapcsolat. Szerintem eleve nagyban rontod az esélyeket, hogyha csak célzottan adott helyre koncentrálod.

Én például úgy állok hozzá, hogy direktbe sehol, aztán ha jön akkor nyitottan állok hozzá.

Baráti társaságod van? Szoktál eljárni valahova velük?

2023. febr. 16. 20:40
 4/11 anonim ***** válasza:
46%
Ha komolyan keresnél társat, akkor egy kis gondolatébresztő: A "miért nem lenne jó nekem a másik" féle gondolkodás helyett a "miért lehetne jó nekem a másik" féle gondolkodással (nyilván ésszerű keretek között (felkiáltójel)) sokkal hamarabb rátalálnál arra, akit keresel. El hiszem én, hogy adja magát ez a "nem szeretnék minden áron valakit, csak azért hogy ne legyek egyedül" és mellette a legkisebbb jelentéktelen dolog miatt offos lehet valaki, mert úgy érzed, hogy mindenbből csak is a legjobb jár, de mintha kezdenéd azért te is érezni, hogy ez nem teljesen életszerű.
2023. febr. 16. 20:41
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy vagyok vele, hogyha az egyetemen vagy pl falmászáson, hasonló helyeken nem találok párt, akkor ez van, nem veszek részt ebben a chaseben, belefáradtam az egészbe, nem élvezem

26F

2023. febr. 16. 20:49
 6/11 anonim ***** válasza:
75%
Átérzem a kérdező helyzetét! Vidéken ismerkedni még nehezebb! Itt sokkal kisebb a választási lehetőség! Ha vidékiként ráírok egy fővárosi lányra, tuti nem ír vissza, hiába nagyobb ott a választék! A kudarc viszont valahol motivál is, hogy ha nem vagyok elég jó, ideje változtatni magamon! Csak az a vacak idő ne rohanna annyira!
2023. febr. 16. 21:16
 7/11 anonim ***** válasza:
51%

"szüleim családom..több mint 100 km-re..."

Te vagy életem szerelme 🥰

2023. febr. 16. 21:58
 8/11 anonim ***** válasza:
Egyéjszakások... Istenem... A tinder televan mindenféle emberekkel. Miért nem tudsz közülük egy normális pasit kiválasztani? Miért a hülyékkel kell foglalkozni?
2023. febr. 17. 00:21
 9/11 anonim ***** válasza:

Hát, keress valamit ami érdekel. Túra klub, társasjáték klub, film klub, ilyenek. Akár Facebookon is nézz körül hogy milyen csoportok vannak, oda lépj be, ami jónak tűnik

Vagy nem tudom, barátnőid vannak? Velük járj el helyekre

2023. febr. 17. 01:12
 10/11 anonim ***** válasza:
Sehol:(:(
2023. febr. 18. 05:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!