Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Manapság hol érdemes ismerkedni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság hol érdemes ismerkedni?

Figyelt kérdés

De most őszintén! Tinderem már volt többször is, de nagyon elegem lett belőle. Én elhiszem, hogy valaki ott találja meg élete szerelmét, de az nem én vagyok. Csak egyejszakasokat sikerült kifognom. Munkában sem tudok, mert nem olyan a társaság. Zumbázni eljárok még, de ott meg csak lányok vannak. Pedig egyedül élek 24 évesen, szüleim, családom mindd több 100km-re és már május óta egyedül. Amúgy megvan szerintem ennek is a jó oldala, ilyenkor ismeri meg igazán önmaga az ember. De őszintén, már jobb lenne ha nem lennék egyedül, a magányt nagyon sokszor érzem. Viszont nem szeretnék minden áron valakit, csak azért hogy ne legyek egyedül.

24/L

2023. febr. 16. 20:33
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

#8: Azért nem tud, mert csak olyanokat húz jobbra, akik a férfimodell-adonisz-félisten címlapról szabadult álompasik.

Aztán néha behúz 1-2 olyat, akinek már ránézésre olyan a tekintete, mint egy sorozatgyilkosnak de ezt is csak azért teszi, hogy bizonyítsa elsősorban saját magának, a kicsi lelkének és csak másodsorban azoknak, akik ott a mellette lévő széken figyelemmel kísérik a vergődését, hogy "Látod, most direkt miattad!!!! jobbra húztam ezt a srácot és nézd meg! Ő is csak szexet akar! Pedig ő nem is tetszik, csakis szándékosan miattad húztam jobbra, hogy bebizonyítsam, hogy a csúnya pasik is csak szexet akarnak. Akkor meg miért érném be olyannal, aki nem vonzó?"

2023. febr. 20. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!